promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy évek óta vak nő visszanyerte a látását, és először látta meg férjét, hihetetlen, hogy mit mondott először párjáról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő történet.

Elképesztő sztorikkal van tele az internet, az érdekességeket pedig Magyarországon is nagyon imádják az emberek. Ez a sztori azonban olyan, ami valaószínűleg 100 év alatt csak egyszer történik meg, egy nőről szól, aki már évekkel ezelőtt elvesztette a látását, még tinédzser volt, amikor megtörtént vele a baj, majd beiratkozott az egyetemre, és rövid idő alatt rátalált a szerelem is. Ám párját, későbbi férjét nem láthatta, a kapcsolatok így nagyon bensőséges volt.

Sophia Corah még 2017-ben vesztette el a látását, akkor keratoconust diagnosztizáltak nála, a szaruhártyája elvékonyodott, és nem volt képes megtartani kerek formáját.

Cristian Corah-hal az egyetemen ismerkedtek meg, a férfi később segített neki összegyűjteni 25 ezer dollárt is a műtétjére, amely sikeres volt, Sophia pedig így szépen lassan visszanyerte a látását, és így a feleség többévi együttlét, illetve házasság után megláthatta végre férjét is, akivel már évek óta volt együtt, de csak a hangját ismerte. Természetesen a kapcsolatuk olyan mély volt, hogy Sophiának nem számított volna, hogy néz ki szerelme. Az elmúlt években ugyanis elképesztő dolgokon mentek át együtt, a kapcsolatuk pedig nagyon mély volt.

Ám amikor meglátta, teljesen el volt ájulva a mosolyától. Sőt, azt nyilatkozta, hogy sokkal jóképűbb, mint azt gondolta volna.

Íme a gyönyörű pár:

(Forrás: Index, People)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás