promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy rajongó feldobta a telefonját a Sziget nagyszínpadára koncert közben, utána pedig hihetetlen dolog történt
Borítókép:  MTI Fotó: Balogh Zoltán - Illusztráció - Az ausztrál Rüfüs du Sol együttes koncertje a Szigeten
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy TikTok-ra feltöltött videóban meg lehet nézni, hogy mi történt Anne-Marie fellépésén a Szigeten.

Két év kihagyás után ismét dübörgött Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Olyan előadók és- bandák léptek színpadra, mint Justin Bieber, Dua Lipa, Calvin Harris, a Kings Of Leon, vagy az Arctic Monkeys csapata.

Körülbelül 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas. Az első napon volt Dua Lipa koncertje, ami még a kritikusokat is le tudta venni a lábáról, mivel az énekesnő tényleg hatalmas és szívből jövő showt csinált.

„Dua Lipa műsorának minden tizedmásodperce tökéletesen meg van tervezve. Justin Bieber valóban kapott kedvezőtlen reakciókat, másoknak viszont életre szóló élményt jelentett a showja. Nem egyszerű a közönség ízlésének megfelelni. A vasárnapi nagyszínpados headliner, az ausztrál Tame Impala például nagyszerű koncertet adott, de ez nem feltétlenül találkozott a közönség reakciójával”

- mondta Kádár Tamás, a Sziget Fesztivál főszervezője.

A Sziget nagyszínpadán fellépett augusztus 14-én vasárnap Anne-Marie is. A nagy áttörést a Clean Bandittal és Sean Paullal közösen felvett Rockabye című dal hozta meg számára még anno, ma pedig már folyamatosan tör előre.

A rajongók iszonyatosan élvezték a koncertjét, ráadásul egy TikTok-ra felkerült videóból kiderült, hogy történt ott egy érdekes momentum is. Az egyik fesztiválozó úgy döntött, hogy videózás közben feldobja a telefonját a színpadra.

Ezt Anne-Marie kiszúrta, felvette a földről, forgolódott vele picit, aztán az énekesnő visszaadta a telefont a tulajdonosnak, aki ettől szabályosan megőrült. 

A Sziget jövőre ünnepli 30. születésnapját. A fesztivál további fejlesztéseket ígér, és a különleges dekorációt is vissza akarják hozni, a amit idén takarékossági okokból minimálisra csökkentettek. Aki akarja, már kedvezményesen is megveheti a jegyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás