promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan felismerhetetlen: így néz ki most a Harry Potter-filmek sztárja, a mindig nagyhangú és torkos Dudley Dursley
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry Melling 33 éves, és szinte biztos, hogy sosem ismernéd fel.

Szinte hihetetlen, de az első Harry Potter-filmet már 21 évvel ezelőtt mutatták be, majd sorra jött a többi alkotás is a már jól bejáratott szereplőkkel, míg el nem jutottunk a mese végére. A filmek után rengeteg világsztár született, többek között Daniel Radcliffe, aki a Harry Potter-univerzum után is számtalan filmben szerepelt, ám lehet, hogy túlságosan is ráégett Harry Potter jelmeze, és ebből a szerepből sosem tud kiszállni, pedig bizony számtalan csúcsprodukcióban is szerepelt.

Nagyon sok színészről viszont utána már nem hallottunk Magyarországon, pedig folytatták pályafutásukat, ilyen például a Dudley Dursley, akit a filmben Harry Melling alakított. Ő egy híres színészdinasztiából jön, már a nagypapa is elismert színész volt. A színészt amúgy, ha nem is ismertétek fel, de láthattátok a Netflixen is az elmúlt években,

méghozzá több alkotásban is.

Harry Melling ugyanis szerepelt többek között a Netflix Vezércsel című sorozatában, illetve a például többek között a The Devil All The Time című filmben is, amely az utóbbi évek egyik nagy dobása volt a streamingszolgáltató műsorán, és amelyet magyarra Mindig az ördöggel címmel fordítottak le. A filmben Tom Holland, Bill Skarsgard és Robert Pattinson mellett tűnik fel.

Így néz ki most Harry Melling:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás