Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meglepő dolgot lépett meg az ATV - Bochkor Gábor és a csapata erre erősen felkapta a fejét

Meglepő dolgot lépett meg az ATV - Bochkor Gábor és a csapata erre erősen felkapta a fejét

Zene, Film & Kultúra

Meglepő dolgot lépett meg az ATV - Bochkor Gábor és a csapata erre erősen felkapta a fejét

Zene, Film & Kultúra

BTP 07:37

Ősztől minden megváltozik az ATV csatornáján.

Magyarországon aki hitelesen akar tájékozódni, az biztosan rendszeres nézője az ATV-nek. Sváby András műsora, a Heti napló például a TV2 egyik legnépszerűbb műsora volt, de a kisebb állandó nézővel rendelkező ATV-n is remekül muzsikál.

A csatorna nem is tagadja, hogy politikai- és közéleti műsoraik nagyon jól teljesítenek. A Blikknek azonban megerősítette egy informátor, hogy emiatt szórakoztató tartalmak picit háttérbe fognak szorulni.

Sokan nem is gondolnák, de az ATV-n van bulvár, mivel a #Bochkor például nagyon is az. Azonban a rajongók most nem lesznek felhőtlenül boldogok a hír hallatán, mivel a műsor öt év után lekerül a képernyőről, persze nem véglegesen.

A csatorna a Blikknek megerősítette, hogy ősztől egy új műsor érkezik abba az idősávba, ahol eddig a népszerű rádiós legenda talk-show-ja volt. Arra az ATV nem tért ki, hogy mi lesz az, de az már eldőlt, hogy egy másik szórakoztató műsor. Állítólag az állandó nézőket is érzékenyen érintette a szünet.

„Tekintettel arra, hogy csúcsnézettséget hoznak a hírműsoraink, hétköznap nem változtatunk a műsorstruktúránkon. Szeptembertől vasárnap esténként, a Heti Napló után, egy nagyszabású szórakoztató műsorral rukkolunk elő. Az új műsor szezonja után, januártól ismét új adásokkal tér vissza a #Bochkor”

- írta az ATV sajtóosztálya a lapnak.

Bochkor Gábor Csaó, Darwin! vagy a Buzera című műsora is zátonyra futott anno. A #Bochkor tehát nem kerül le a képernyőről végleg, de az ATV valami újjal fog próbálkozni, persze ahogy látni lehet, más részletet nem árult el a csatorna a szünetről.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria