promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolgot lépett meg az ATV - Bochkor Gábor és a csapata erre erősen felkapta a fejét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősztől minden megváltozik az ATV csatornáján.

Magyarországon aki hitelesen akar tájékozódni, az biztosan rendszeres nézője az ATV-nek. Sváby András műsora, a Heti napló például a TV2 egyik legnépszerűbb műsora volt, de a kisebb állandó nézővel rendelkező ATV-n is remekül muzsikál.

A csatorna nem is tagadja, hogy politikai- és közéleti műsoraik nagyon jól teljesítenek. A Blikknek azonban megerősítette egy informátor, hogy emiatt szórakoztató tartalmak picit háttérbe fognak szorulni.

Sokan nem is gondolnák, de az ATV-n van bulvár, mivel a #Bochkor például nagyon is az. Azonban a rajongók most nem lesznek felhőtlenül boldogok a hír hallatán, mivel a műsor öt év után lekerül a képernyőről, persze nem véglegesen.

A csatorna a Blikknek megerősítette, hogy ősztől egy új műsor érkezik abba az idősávba, ahol eddig a népszerű rádiós legenda talk-show-ja volt. Arra az ATV nem tért ki, hogy mi lesz az, de az már eldőlt, hogy egy másik szórakoztató műsor. Állítólag az állandó nézőket is érzékenyen érintette a szünet.

„Tekintettel arra, hogy csúcsnézettséget hoznak a hírműsoraink, hétköznap nem változtatunk a műsorstruktúránkon. Szeptembertől vasárnap esténként, a Heti Napló után, egy nagyszabású szórakoztató műsorral rukkolunk elő. Az új műsor szezonja után, januártól ismét új adásokkal tér vissza a #Bochkor”

- írta az ATV sajtóosztálya a lapnak.

Bochkor Gábor Csaó, Darwin! vagy a Buzera című műsora is zátonyra futott anno. A #Bochkor tehát nem kerül le a képernyőről végleg, de az ATV valami újjal fog próbálkozni, persze ahogy látni lehet, más részletet nem árult el a csatorna a szünetről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás