promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg és Katalin hercegné komoly bejelentést tettek, szeptembertől minden megváltozik
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegi pár élete teljesen megváltozhat szeptembertől.​

Komoly változás történik a brit királyi család életében szeptembertől, amiről már korábban is hallani lehetett, de az időpont is csak most tisztázódott. Az elmúlt időszakban ugyanis azzal volt tele a sajtó, hogy Meghan Markle és Harry herceg mindig kicsit távolabb került a brit királyi családtól, így őfelségétől II. Erzsébettől is.

Mindez pedig akkor kezdődött, amikor a Sussexiek elköltöztek az Amerikai Egyesült Államokban, egy elképesztő luxuspalotába, egy olyan környékre, ahol Katy Perry a szomszédjuk például, de nagyon közel laknak a legendás Oprah-hoz is. Ezzel párhuzamosan pedig egyre sokasodtak a hangok, amelyek arról tudósítottak, hogy Vilmos és Katalin közelebb teszi majd a családi fészkét a család többi részéhez, ők tehát egyre szorosabb kapcsolatot ápolnak majd II. Erzsébettel.

Ez azért is fontos, mivel Vilmosnak komoly tervei vannak a monarchai megújításával kapcsolatban, és sok hír keringett arról is, hogy ő lesz a következő uralkodó.

Katalin és Vilmos új otthonaként a Windsori kastélyhoz közeli Adelaide Cottage-t jelölte ki, a ház a Windsor Park Home-ban található, amely elképesztően közel, szinte karnyújtsányira van II. Erzsébettől, erre pedig most több forrás is ráerősített. És már azt is tudni lehet, hogy a nagy váltás időpontja idén őszre esik. A váltás azt is erősíti, hogy a gyermekeket szeretnék kicsit távolabb tudni a rivaldafénytől, egy biztonságosabb környezetet nyújtani nekik, hogy egy új közös családi fészket építsenek fel.

IDE kattintva megnézhetitek ezt az új otthont is.

(via Glamour)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás