promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, ki lesz az új Bosszúállók rendezője, kiakadtak a Marvel-rajongók
Borítókép:  Moviesr
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rosszul döntött a Marvel?

Az idei San Diego Comic-Conon a Marvel leleplezte az 5. és a 6. fázis produkcióit. Kiderült, hogy 2025-ig kell várnunk a következő Bosszúállók-ig, vagyis a Végjáték után 6 év telik el úgy, hogy nem kapunk egy újabb nagyszabású csapatfilmet, ami összevegyíti a Marvel FIlmes Univerzum legnagyobb szuperhőseit. A Marvel Stúdió azonban mindenért kárpótolja a rajongókat, ugyanis 2025-ben nem egy, hanem rögtön két Bosszúállók-at is a mozikba küldenek.

A 2025. május 2-án debütáló szuperprodukció a Kang dinasztia alcímet kapta. Ez lesz tulajdonképpen a Végtelen háború Multiverzum Sagás verziója, hiszen ahogy a Bosszúállók 3. része Thanos filmje volt, úgy lesz az 5. Kangé, a hódítóé. Ugyan az új főgonosznak egy variánsát már láthattuk a Loki 1. évadában, de miután Sylvie megölte, elszabadult a multiverzum, és így Kang többi variánsa is. A Marvel szupergonosza legközelebb a 2023 februárjában érkező A Hangya és a Darázs: Kvantumániában lesz látható, de ahogy Kevin Feige fogalmazott, a Jonathan Majors által megformált gonosztevő története a Kang dinasztiában fog kicsúcsosodni.

A rajongók abban reménykedtek, hogy a Bosszúállók 5. részét is a Russo-testvérek fogják rendezni, azonban a Marvel Stúdió most csalódást okozott. A Kang dinasztiát ugyanis Destin Daniel Cretton fogja tető alá hozni, aki korábban a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját dirigálta. Ezen sokan felháborodtak, mert úgy vélik, egy középszerű Marvel-film rendezője nem méltó arra, hogy egy Bosszúállók-at készítsen.

Való igaz, hogy Crettonnak még nincs akkora tapasztalata a Marvel-filmek terén, mint mondjuk a Russo-testvéreknek, Jon Watts-nak, vagy éppen az első két Bosszúállók-at jegyző Joss Whedonnak, de ne felejtsük el, hogy a Shang-Chi az MCU 4. fázisának egyik legjobban sikerült alkotása, ami akciók terén sem okozott csalódást. Szóval mondhatjuk, hogy Destin Daniel Crettonnál jó kezekben van a Kang dinasztia, és joggal reménykedhetünk egy újabb kiváló Bosszúállók-ban.

Arról azonban nincs információ, hogy a Titkos háborúk alcímet viselő 6. részt ki fogja rendezni. Bár a Russo-testvérek korábban utaltak arra, hogy szívesen benne lennének egy ilyen projektben, Kevin Feige megerősítette, hogy nem ők jegyzik a 2025 második felében érkező csapatfilmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás