promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Te vagy az új Elvis” - Egy 23 éves énekesért van oda fél Amerika, ezt mindenkinek látnia kell
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Drake Milligan teljesen lenyűgözte az America's Got Talent zsűrijét, akik szerint hatalmas sztár lesz belőle.

Ami Magyarországon a Csillag születik, az Amerikában az America's Got Talent, hiszen ez egy olyan tehetségkutató műsor, amiben bármilyen produkcióval megpróbálkozhatnak a világ összes tájáról érkező versenyzők, énekléstől kezdve a stand-upon keresztül egészen a varázslásig. Nemrég például egy hollókői lány volt, aki mély nyomot hagyott maga után, miután előadott a cuki kutyájával egy egészen megható műsorszámot:

A zsűri legszigorúbb tagja általában Simon Cowell, aki hatalmas név a szakmában, mivel például neki köszönhetjük a One Direction nevezetű, nagy sikerű fiúzenekar megalkotását is, így mondhatjuk, hogy ő leginkább az énekesekre fókuszál. Éppen ezért kell felkötnie a gatyáját annak, aki énekesként megy az America's Got Talentbe, mert ha nem emelkedik ki a mezőnyből, akkor Simon Cowell csúnyán leégeti őt – de most szerencsére nem így lett.

Egy 23 éves texasi énekes, Drake Milligan a bandájával együtt lépett fel az America's Got Talent színpadán, de előtte elmondta, hogy már gyerekkora óta rajong a rock'n'roll királyáért, Elvis Presley-ért, akit még utánzott is sokszor, így természetesen az az álma, hogy egyszer ő is akkora sztár legyen, mint a legendás énekes. A zsűritagok izgatottan várták a produkciót, ami egy kellemes, saját country nóta volt – majd jött az ítélethozatal.

„Szerintem ez a dal egy sláger. Te pedig egy sztár vagy. Te vagy az új Elvis a country zenében. Szerintem be fogsz futni ezzel a zenével”

– kezdte a zsűri egyik meghatározó tagja, Howie Mandel a kritikáját.

Nemcsak ő, hanem a többiek is teljesen odavoltak Drake Milliganért, és még Simon Cowell-nek is úgy csillogott a szeme, mintha talált volna egy tízezrest az utcán. Naná, hogy négy igen szavazatot kapott a tehetséges srác, szóval tovább jutott, és könnyen lehet, hogy megnyeri az America's Got Talentet – de ha nem is így lesz, akkor is borítékolható, hogy hatalmas sztárt csinálnak belőle, hiszen jó a hangja, karizmatikus és fülbemászó dalokat ír.

Itt lehet megnézni Drake Milligan produkcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás