promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rick is siratja a haverját – így néz ki most a Magnum maffiózója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Második főszereplőjét is elvesztette az ikonikus sorozat, Larry Manetti azonban szerencsére jó egészségnek örvend.

A Magnum című krimi-vígjáték sorozatot 1980 és 1988 között forgatták, és nemcsak az Egyesült Államokban, de Magyarországon is nagy sikert aratott. A Hawaiion játszódó, izgalmas és mégis mulatságos történetek, valamint a jóképű, Ferrarival járó főszereplő biztos garanciát jelentettek a sikerre.

A szériának négy alapköve volt a szereplők tekintetében, mégpedig a Thomas Magnumot alakító Tom Selleck mellett az orrát örökké fennhordó Higgins (John Hillerman), valamint a magánnyomozó két haverja, T. C. (Roger E. Mosley) és Rick (Larry Manetti).

A főhős szerencsére még ma is él és virul, bár Tom Selleck – hihetetlen leírni – januárban már a 77. születésnapját ünnepelte. John Hillerman 2017-ben távozott az élők sorából, míg Roger E. Mosley a napokban hunyt el.

A társaságból talán a maffiózót alakító Larry Manetti tűnt el egyedül szem elől, az amerikai színész júliusban töltötte be a 75. életévét. Aloha Magnum címmel egy könyvet is írt az ikonikussá vált sorozatról, és abban számos kulisszatitkot is megoszt az olvasókkal.

Manetti a szülővárosában, Chicagóban kezdte karrierjét, majd az 1970-es évektől Los Angelesben színészkedett. Az NBC csatorna The Chase című sorozatában egy fiatal detektívet játszott, vagyis nem volt idegen számára a Magnum világába sem belehelyezkedni.

A színész körülbelül 25 filmben, és egy rakás tévésorozatban kapott kisebb-nagyobb szerepeket, de a legtöbben kétségtelenül Rickként zárták őt a szívükbe. Manetti idősen is jól néz ki, talán csak az arca lett kissé kerekebb, de egyértelműen sokat megőrzött fiatalkori sármjából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás