promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dungeons & Dragons film lesz az év fantasy élménye? - szinkronos előzetessel támad Chris Pine legújabb dobása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar előzetes alapján bitang jónak ígérkezik a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület.

A Stranger Thingsben is látott világhírű szerepjáték, a Dungeons & Dragons hamarosan újabb esélyt kap Hollywoodtól, hátha most először sikerül egy remek filmadaptációt készíteni ebből a gazdag, izgalmakkal teli fantasy világból – sőt, még a Wonder Woman sztárját, Chris Pine-t is sikerült meggyőznie a stúdiónak, hogy csatlakozzon a jövőre érkező filmhez, ami ha sikeres lesz, akkor minden bizonnyal elindít egy franchise-ot.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című film egy sármos tolvajról és a szedett-vetett bandájáról szól, akik megpróbálnak megszerezni egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét, de balul sülnek el a dolgok, és akkora problématengert szabadítanak magukra, hogy abból nehéz lesz kikecmeregni – az alkotás 2023. március 2-től lesz látható a magyar mozikban.

Az Éjszakai játék című vígjáték mögött álló John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezték az alkotást, amiben Chris Pine mellett Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis és többek között Hugh Grant is feltűnik – utóbbi ráadásul elvileg negatív szerepben, ami viszonylag ritka nála.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület magyar nyelvű előzetesét látva egyből átjön, hogy ez egy látványos, szórakoztató, izgalmas film lesz, aminek egyetlen célja, hogy mi jól szórakozzunk, és közben önfeledten tömjük a popcornt a szánkba egy-két nevetés megszakításával – vagyis ezek alapján mindenképp érdemes lesz adnunk neki egy esélyt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás