promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl sok szexjelenet van a Sárkányok házában a színész szerint, aki nem szeret ágyjeleneteket forgatni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca előzménysorozatában is lesznek szexjelenetek; az egyik színész szerint túl sok is.

Augusztus 22-én debütál az HBO vadonatúj nagyszabású produkciója, a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, ami 200 évvel az anyaszéria előtt játszódik, és George R.R. Martin Tűz és vér című regényét dolgozza fel. A Sárkányok háza Westeros azon időszakát fogja bemutatni, amikor a Targaryenek voltak hatalmon, és ha hihetünk az egyik színész nyilatkozatának, akkor ebben a birodalomban ugyanolyan szabadosak lesznek az erkölcsök.

Matt Smith, aki Daemon Targaryen herceget játssza a sorozatban, a Rolling Stone magazinnak mesélt a produkcióról, amiben véleménye szerint túl sok szexjelenet van. A színész szerint a készítők kissé túltolták az ágyjeleneteket, és volt olyan a forgatáson, mikor ő maga kérdezte meg, hogy "tényleg kell még egy szexjelenet?", mire azt a választ kapta, hogy igen.

Az interjú után Smith részt vett egy kerekasztal beszélgetésen, amin elmondta, hogy ő maga nem is szeret ágyjeleneteket forgatni, ettől függetlenül a partnere csodálatos volt, és az intimitás koordinátoruk is nagyon sokat segített nekik.

„Szerintem senki sem szeret szexjelenet forgatni. (...) De szerencsére Sonoya Mizuno, aki Mysariát játssza, csodálatos volt. (...) Hogy szeretem-e ezeket? Nem tudom, ezzel kapcsolatban vannak bennem kérdőjelek. De ezt a világot, amit bemutatunk, ilyennek írta meg George. Ez a Sárkányok háza világa, és a lehető leghűebben próbáljuk bemutatni”

- fogalmazott Matt Smith.

A Sárkányok házához nemrég megérkezett a nagy előzetes, ami alapján egy igazi Trónok harca-élményre számíthatnak a rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás