promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ellopták az életem történetét” - Mike Tyson durván kiakadt, így még sosem alázták meg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan bemutatásra kerül a Mike Tyson életéről szóló sorozat, amiért a legendás bokszoló egy árva petákot sem kapott.

A jelenleg 56 éves Mike Tyson minden idők egyik legikonikusabb és legsikeresebb bokszolója, akinek a nevéhez majdnem annyi kiütés fűződik, mint ahány botrány. A világsztár az utóbbi évtizedekben rengetegszer volt mélyponton, illetve a csúcsok csúcsán is, tényleg egészen elképesztő életet élt, így nem csoda, hogy hamarosan egy sorozatban fogják elmesélni, hogyan lett ő az, aki – csupán az a baj, hogy úgy tűnik, hogy a beleegyezése nélkül teszik ezt.

Augusztus 25-én érkezik az amerikai Hulu nevezetű streamingplatformra a Mike című sorozat, amiben Trevante Rhodes alakítja Mike Tysont, az első előzetes alapján pedig elég jól sikerült az átalakulás, ráadásul maga az alkotás is kifejezetten izgalmasnak, drámainak és már-már epikusnak ígérkezik. Éppen ezért nagy kár, hogy a készítők állítólag nem vonták bele az igazi Mike Tysont a projektbe, aki érthető módon láthatóan nagyon dühös emiatt, hiszen ez így nagyon megalázó lehet számára.

„Ne hagyjátok, hogy a Hulu átverjen benneteket. Nem támogatom az ő történetüket az én életemről. Ez nem 1822. Ez 2022. Ellopták az életem történetét, és még csak nem is fizettek érte. A Hulu vezetőinek én csak egy n****r vagyok, akit eladhatnak az árverésen”

írta Mike Tyson a közösségi oldalán.

Egészen hihetetlen, hogy valakinek úgy csinálhatnak az életéből sorozatot, hogy még csak nem is fizetnek neki érte, ráadásul ezek alapján még nem is biztos, hogy a történet fedi majd a valóságot, hiszen azt csak maga Mike Tyson ismerheti, és senki más. Innentől kezdve ez már inkább fikciónak minősül, mint életrajzi alkotásnak, de reméljük, hogy Mike Tyson megkapja a jussát, hiszen ez a szituáció így valóban egészen felháborító.

Itt lehet megnézni a Mike előzetesét, ami hiába néz ki jól, ezek után minden bizonnyal egy igazi Mike Tyson rajongó sem fogja megtekinteni a végeredményt – pedig még a zseniális Harvey Keitel is szerepel a sorozatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás