promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tedd próbára magad ezzel a bitang nehéz kvízzel, és tudd meg, mennyire rajongsz a Préda című filmért!
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen imádják a Préda című Predator előzményfilmet - már csak az a kérdés, hogy ezt kvízzel is bizonyítani tudják-e!

Augusztus 5-én debütált a Disney+ kínálatában a legújabb Ragadozó film, a Préda, ami az első Földre érkezett Predator és egy ügyes indiánlány izgalmas élet-halál harcáról szól. Dan Trachtenberg alkotása elképesztően feszült és véres lett, a rajongók pedig szinte mind a 10 ujjukat megnyalták az összecsapások láttán – nekünk is nagyon bejött, de ezt bővebben is kifejtjük a kritikánkban:

Az eddigi visszajelzések szerint többen is azt gondolják, hogy a Préda már-már van olyan jó, mint az eredeti, Arnold Schwarzenegger-féle Ragadozó - Predator, ez pedig minden bizonnyal a lehető legnagyobb elismerés, amit csak a készítők kaphatnak.

A Préda tényleg egy elképesztő élmény, de vajon maradandó is? Ha láttad a filmet, és készen állsz egy kiadós megmérettetésre, akkor töltsd ki ezt a rendkívül nehéz, spoileres kvízünket, és derítsd ki, mennyire vagy jó Prédából, mekkora rajongó is vagy valójában!

Kvízre fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás