promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes nosztalgia: A Gyűrűk Ura-trilógia 4 hobbitja 21 év után összeállt egy közös fotóra, így változtak meg a Megye nagymenői
Borítókép:  ©New Line Cinema/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hoppá, itt az év fotója A Gyűrűk ura-rajongók számára.

Szinte hihetetlen, de már 21 év telt el azóta, hogy a mozikban láthattuk Tolkien Gyűrűk ura-trilógiáját, a filmet pedig a szupertehetséges új-zélandi filmes, Peter Jackson rendezte, aki korábban már olyan, azóta kultfilmmá avanzsált alkotást is magáénak tudhat, mint a Hullajó, amely a zombifilmek új generációját hozta el nekünk, még annak idején, nagyon-nagyon régen.

Peter Jackson Gyűrűk ura rendezése olyan nagyszerűen siekrtül, hogy ma megnézve nem tudnád elmondani róla, hogy már két évtizede készült, kétvétizedes technológiával és filmes megoldásokkal. Frissnek, újszerűnek és lenyűgözőnek hat most is, nagyon szépen öregedett. Magyarországon pedig valószínűleg azért is imádjuk még jobban a világ többi népénél a filmet, mviel a fordítása lehengerlő, Göncz Árpád még művészibb szintre emelte Tolkien amúgy is zseniális alkotását.

A régi szereplők azóta gyakran visszaköszönnek új filmekbe, közben pedig nemsokára érkezik egy új Gyűrűk ura-sorozat is, így a rajongóknak nincs okuk a szomorkodásra. Csavardi Samut, azaz Sean Astin-t pédául a Netflix csúcsprodukciójában, a Stranger Sthings-ben láthattuk viszont. Nagyszerű választás volt a szerepre, az évad egyik legjobb alakítását hozta a színész.

Nemrégiben pedig egy olyan kép került fel az internetre, amely meg fogja dobogtatni a rajongók szívét, hiszen a négy hobbit újra összeállt.

A fotó az aragorn nevű oldalon jelent meg, és IDE kattintva nézhető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás