promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Morgan Freeman végre nem titkolja tovább, hogy miért hord fülbevalót
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 85 éves színész egy morbid dologgal rukkolt elő.​

Az Oscar- és Golden Globe-díjas Morgan Freeman látszólag elnyűhetetlennek és fáradhatatlannak tűnik, pedig júniusban már a 85. születésnapját ünnepelte. De folyamatosan láthatjuk a mozivásznon és a tévében, ugyanakkor – ezt nemrég elárulta – már ő is egyre többször gondol az elmúlásra.

Az amerikai színész „komoly” megjelenéséhez valahogy nem illenek a fülbevalók, amelyeket a civil életben régóta rendszeresen hord. Nyilvánvalóan eleinte csak divatos kiegészítőként, manapság viszont egészen más céllal.

„Az áruk éppen elég lesz a koporsóra”

– vallotta be a sztár a morbid tényt, nem mintha az utána maradottaknak bármiféle anyagi nehézséget okozna a temetési költség. Freeman viszont nem felejtette el, hogy csak 50 éves kora körül történt meg számára a nagy hollywoodi áttörés, és előtte bizony sokszor létbizonytalanságban tengette napjait.

A két méretes arany fülbevalója viszont megnyugtatja afelől, hogy méltó temetést rendezhetnek neki, ha elérkezik az ideje, tartózkodjon akkor éppen bárhol. Elmondása szerint hajdan a tengerészek is ebből a célból viseltek ékszert, tőlük leste az ötletet.

Freeman jelenlegi vagyonát 250 millió dollárra, vagyis közel 100 milliárd forintra becsülik, ebből tehát futja majd fényes szertartásra. Az élete során kétszer volt nős, és összesen négy gyermeke született, ők lesznek a – vélhetően hálás és nagyvonalú – örökösei.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás