promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv visszatérhet a Drága örökösök folytatásában, új esélyt kaphat a gyermekbántalmazással vádolt színész
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Molnár Gusztáv új esélyt kapott az RTL Klubtól a Drága örökösök folytatásában.

A napokban a Promotions is beszámolt róla, hogy új részekkel folytatódhat az RTL Klub egyik nagysikerű sorozata, a Drága örökösök. Sajtóértesülések szerint a széria új évadának forgatási munkálatai még idén elkezdődhetnek, és most arra is fény derült, hogy az összes főszereplő visszatér a produkcióhoz.

Egy informátor szerint a sorozat a szereplők miatt működött olyan jól, a nézők nagyon szerették ezeket a karaktereket, és a színészek közül mindannyian nyitottak voltak arra, hogy visszatérjenek Ökörapátiba.

„A legtöbb színészt még akkor is a sorozatból ismert szerepe alapján azonosítják, ha már azóta bemutatkozott máshol is. Amennyire tudom, a kulcsszereplők visszatérnek, novemberben kezdődhet a munka”

- nyilatkozott az informátor a Blikk-nek.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy Molnár Gusztávnak mi lesz a sorsa. A színész karrierje egyik napról a másikra derékba tört, miután volt párja tavaly nyáron azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Az RTL Klub akkor azonnal elhatárolódott a színésztől, és kijelentették, hogy nem hajlandók a továbbiakban együtt dolgozni vele. Úgy volt, hogy Gusztáv a megbukott Hotel Margaret-ben is szerepelni fog, azonban a bántalmazás vádjának nyilvánosságra hozatala után kirúgták a produkcióból, és az addig felvett jeleneteit is kukázták.

Azonban most úgy tűnik, az RTL Klub adott még egy esélyt a színésznek, ugyanis ő is visszatérhet a Drága örökösök folytatásában. A Blikk megkereste a színészt, hogy megtudják, igaz-e a hír, de nem sok mindent árult el.

„Nem mondhatok semmit. Annyit azonban elárulhatok, köszönöm, jól vagyok”

Molnár Gusztáv visszatérését az RTL Magyarország sem erősítette meg, csupán annyit mondtak, hogy az új tartalmaikról a megfelelő időben adnak tájékoztatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás