promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki ledöbbent: Curtis DJ Sterbinszky csodaszép lányával vágott bele az újrakezdésbe
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban mondhatjuk úgy is, hogy a folytatásba, mert Curtis most fog csak igazán csúcsfokozatra kapcsolni.

Nincs könnyű helyzetben Curtis, aki újabb végig a média kereszttüzében volt. Az első nagy hír akkor robbant, amikor a rapper nem jelent meg Villányban, ahol Majkával közösen kellett volna színpadra állnia. Ennek az lett a vége, hogy a két zenész bejelentette, hogy ismét külön utakon folytatják tovább.

Ezután a koncertszervezők is kezdetek elfordulni Curtistől, aki lemondta a fellépését Monorierdőn. Érdekesség volt, hogy aznap hajnalban volt egy másik koncertje, amin megjelent, és semmi jelét nem adta, hogy problémákkal küzdene, de sajnos ezzel is beindult egy láncreakció.

„AMEDDIG EGY EMBER IS LESZ AKI HALLGATJA A DALAIMAT TOLNI FOGOM. És ez ellen senki nem tud tenni semmit! Se Lejárató kampány /Se a sok kamu / Se a patkány újságírók!  Ez a start nem a vég”

- fakadt akkor Curtis, akiről már tényleg rengeteg pletyka beindult interneten.

A rapper kitért arra is, hogy Majkának azért fordított hátat, mert elege lett abból, hogy mindig csak második ember volt. Kiemelte azt is, hogy három éve tiszta, szóval nem nyúlt kábítószerhez. Ráadásul Curtis nem olyan rég kitett arról is egy képet, hogy mennyire boldogok együtt a kosárlabdázó Barnai Judittal. Biztosan voltak nekik is problémáik az utóbbi időben, azonban nem mentek szét.

Curtis DJ Sterbinszky csodaszép lányával vágott bele az újrakezdésbe, akivel egy közös dalt tettek le az asztalra, amit a Nemazalányból híressé vált Sofi hangja tesz teljessé.

Sterbinszky Mynea követte híres édesapját, így lemezlovas és producer lett. DJ Sterbinszky bár az elején féltette az éjszakai élettől, de a lánya annyira eltökélt volt, hogy nem lehetett lebeszélni erről az álmáról.

Mivel Mynea a tetkók megszállottja, így a forgatáson valóban felvarrták a kezére a dal címét. A videóban természetesen Curtis is feltűnik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás