promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekeményít a Disney+, soha nem látott premierrel jön az új Star Wars-sorozat, az Andor - előzetes
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bitang ütős lesz az új Star Wars-sorozat.

Piszok látványos és ígéretes előzetessel, de ugyanakkor egy rossz hírrel debütált a következő Star Wars-sorozat, az Andor előzetese. Mint az a széria második kedvcsinálójából kiderült, az Andor premierje mégsem augusztus végén lesz a Disney+-on, hanem majdnem egy hónappal később, szeptember 21-én válik csak elérhetővé.

Öröm az ürömben viszont, hogy a streamingszolgáltató eddig soha nem látott bemutatóval kárpótolja a rajongókat, ugyanis rögtön a sorozat 1. évadának első 3 epizódját megnézhetjük majd.

Az Andor egy igen izgalmas Star Wars-produkciónak ígérkezik, ami időben az Obi-Wan Kenobi és a Zsivány Egyes között fog játszódni, főszereplője pedig a Diego Luna által alakított Cassian Andor százados lesz. A sorozat a címszereplő otthonának elpusztításával indul majd. Ezek után ugrunk egyet az időben, már a felnőtt Andort követhetjük, aki rájön, hogy nem menekülhet örökké. Új otthonra talál (ez lesz a sorozat fő helyszíne - a szerk.), azonban idővel az itt élők elkezdenek radikalizálódni. Andor új otthona mellett megismerünk majd egy másik bolygót, ami a Birodalom gyarmata lesz, és végigkövethetjük, hogy az új rezsim hogy terjeszkedik és pusztít el mindenkit, aki az útjába kerül.

Az Andor második, nagy előzetese hétfőn debütált az interneten, és minden jel szerint egy izgalmas és látványos spin-off sorozat lesz, amiben régi és új karakterek is felbukkannak majd. Diego Luna mellett Genevieve O’Reilly ismét Mon Mothma szenátor bőrébe bújik, míg Forest Whitaker visszatér Saw Gerreraként. Újoncként érkezik a messzi-messzi galaxisba Stellan Skarsgård, aki az előzetes alapján ugyancsak egy kiemelt karaktert játszik majd.

Az Andor-sorozat előzetesét alább láthatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás