promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Összetört a szívem” - Sylvester Stallone nyilvánosan akadt ki, durván nekiment a Rocky producerének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone elég idegesen reagált arra, hogy készül az Ivan Drago film.

A legendás Sylvester Stallone már 76 éves is elmúlt, de szerencsére még most is aktív, hiszen jelenleg is készíti élete első sorozatát, a Tulsa Kinget, ami a zseniális Yellowstone alkotójának fejéből pattant ki; illetve augusztus 26-án érkezik az Amazon Prime Video kínálatába az első szuperhősös filmje is, a Samaritan, ami az előzetes alapján egyenesen kihagyhatatlan lesz, főleg a színész rajongóinak:

Sokan a Rocky filmeknek köszönhetően ismerték és szerették meg Sylvester Stallone-t, aki saját maga írta az összes részt, ráadásul a legtöbbet még ő is rendezte. Éppen ezért olyan furcsa, hogy a karakter jogai állítólag nem nála, hanem az alkotás producerénél, Irwin Winklernél vannak, így Sly elvileg nem igazán szólhat bele, hogy mi történik a szériával. Valószínűleg ezért is akadt ki annyira, mikor hirtelen a semmiből eljutott hozzá a hír, hogy saját filmet kap a Rocky 4 ádáz ellenfele, Ivan Drago, akit Dolph Lundgren alakított.

„Ismét összetört a szívem... Most tudtam meg... Ez a szánalmas, 94 éves producer és az ő idióta, haszontalan, keselyű gyermekei, Charles és David megint lerágják a húst egy általam megalkotott, csodálatos karakterről, ráadásul úgy, hogy még csak nem is szólnak róla. Elnézést kérek a rajongóktól, sosem akartam, hogy ezek a paraziták kizsákmányolják a Rocky karaktereit. Amúgy nagyon tisztelem az igaz barátomat, Dolph Lundgrent”

– írta érezhetően feldúltan Sylvester Stallone.

Ezek alapján Sly egyáltalán nem haragszik Dolph Lundgrenre, hiszen nem ő tehet róla, hogy jön a Drago film, viszont a producerekre annál inkább, hiszen teljesen kihagyták a projektből, pedig ő maga találta ki a karaktert – ez pedig valóban kifejezetten felháborító, így nem csoda, hogy Sylvester Stallone ilyen hangnemben osztotta meg a gondolatait a közösségi oldalán.

A világsztár állítólag annak idején, még zöldfülűként be lett húzva a csőbe, és egy nagyon előnytelen szerződést írt alá Irwin Winklerékkel, ez pedig érthető módon még most is tüske benne, hiszen így nemcsak az egyik legismertebb karakterét, hanem az életművét is elvették tőle, ami tényleg nagyon szomorú. Reméljük, hogy ettől függetlenül jó lesz a Drago film, Sylvester Stallone pedig meg tudja majd oldani ezt a jogi vitát – hátha több évtized után végre megnyugodhat, és megkapja azt, ami őt illeti.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás