promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibit leveszik a képernyőről, ez a műsor lesz helyette
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a műsor kerül a Pénzt vagy éveket helyére.

A Pénzt vagy éveket új évada nem hozta meg azt a nézettséget, amit a TV2 várt volna tőle. Kasza Tibi műsora a 29. héten is elég gyenge számokat produkált; ugyanakkor még így is nyerni tudott az RTL Klubon azonos idősávban futó, A mi kis falunk ismétlésével szemben. Persze az nem számít komoly teljesítménynek, ha egy showműsor új évada jobb nézettséget produkál egy sorozat ismétlésénél, minden bizonnyal a Keresztanyu új epizódjaival szemben minden egyes hétköznap alulmarad.

A Pénzt vagy éveket egyébként sem marad már sokáig képernyőn, Kasza Tibi műsorának utolsó adását augusztus 5-én, pénteken láthatjuk a TV2-n, aztán augusztus 8-án elindul a Város vs Vidék, amit Till Attila és Gáspár Zsolti vezetnek majd.

A műsorban háromfős csapatok fognak egymással versenyezni, akik nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.

Hogy a Város vs Vidék jobb nézettséggel fog-e majd futni a TV2-n, mint a Pénzt vagy éveket, az gyakorlatilag már most borítékolható, hiszen mégiscsak egy olyan műsorról van szó, ami Magyarországon még újdonság, és az eddigi statisztikák azt mutatják, hogy a tévénézők mindig adnak egy esélyt az újonnan debütáló produkcióknak.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás