promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oroszországban rajonganak ezért a magyar dalért
Borítókép:  Loving Arms
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több országban is tarol ez az új magyar dal.

Hangzásvilágát tekintve egy igazán vidám, nyárias jegyekkel tűzdelt dalt hozott nekünk Kabai András, azaz a Loving Arms. A finom trombitaszó és a vidám dallamvezetés rögtön a ember fejébe égeti magát és hamar azon kapjuk magunkat, hogy ezt a dalt dúdoljuk egésznap. Az énekes hangja belesimul a dalba, más hangszínt elképzelni sem tudunk hozzá.

A dal sikerét jelképezi, hogy számtalan ország vezető "dance" zenei listájában szerepel, melyek közül Oroszországban kiemelést is kapott a helyi zenei közösségi csatornán olyan világhírű előadók mellett, mint Tiesto és David Guetta.

A Rewind című dal videoklipjének forgatása rengeteg élményt hozott a stábtagoknak. Kabai András elmesélte, hogy az egyik népszerű Facebook-csoport kiragadott egy kabriós felvételt a klipből, majd a közösségi oldalon különféle hideg-meleg jelzőkkel illették a jelenetben szereplő, hiányos öltözetű lányokat.

„Bízom benne, hogy a videoklip látványa kárpótol mindenkit”

- jegyezte meg András.

Érdemes tehát pillantást vetni a zenei videóra, ami július 29-én került fel a Loving Arms YouTube-csatornájára. A klip sztorija a dalszöveget követve visszaemlékezés, valamint váratlan találkozás egy egykori exszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás