promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Drága örökösök folytatása
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódhat az RTL Klub sikersorozata.

Elindult a Keresztanyu 4., egyben utolsó évada az RTL Klubon. Heteken belül kiderül, hogy ki nevet a legvégén, és ki lesz Makkosszállás új polgármestere. A sorozat nagy sikerrel fut a csatornán, stabil nézettséggel mindig a nézettségi toplista élmezőnyében áll.

A Keresztanyu persze nem az RTL Klub egyetlen falus sorozata, amit hamar megkedveltek a tévénézők: A mi kis falunknak már a 6. évada is befejeződött, és még mindig  a legnézettebb magyar tv-sorozat, de a 2019 és 2020 között futott Drága örökösök is nagy népszerűségnek örvendett.

Utóbbiról elmondható, hogy az elmúlt évek legnézettebb napi sorozata volt, és a kiemelkedő eredményei egészen a befejező epizódik kitartottak. Bár a történetet a 4. évaddal lezárták, a SorozatWiki információi szerint jövőre vadonatúj részekkel térhet vissza a Drága örökösök.

A portál szerint a széria folytatásának showrunnere ugyanúgy Hámori Barbara lesz, és néhány hónap múlva el is kezdődhetnek a forgatási munkálatok. A portál megkereste az RTL Magyarországot, akik sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánták a hírt.

Az nem derül ki, hogy a SorozatWiki honnan szerezte az információt, de valószínűleg nagyon sokan örülnének neki, ha a Keresztanyu után visszatérne a Drága örökösök; kérdés, hogy az alkotók milyen irányba akarnák továbbvinni a történetet. Persze logikus döntés lenne az RTL Klub részéről, hogy visszahozzák ezt a sikersorozatot, már csak azért is, mert ugyanabban a díszletfaluban forgatták, mint a Keresztanyut, szóval ha igazak a sajtóértesülések, akkor Makkosszállás hamarosan újra Ökörapátivá fog visszaváltozni.

Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy valójában hogy is néz ki az a díszletfalu, ami először a Drága örökösök, majd a Keresztanyu fő helyszínéül szolgált:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás