promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beteljesült egy nagy magyar álom, és ezt egész Szlovákia látni fogja
Borítókép:  Illusztráció-Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Peter Sramekre nagy feladat hárul, hiszen egy világsztár előtt fog hamarosan fellépni.

A magyar-szlovák énekes mindössze 28 éves, máris számos tételt kipipálhat bakancslistáján, többek között azt a közelgő estét, amikor a világsztár, Chris Norman előzenekaraként léphet színpadra otthonában, Szlovákiában.

A Vágsellye városában született aranytorkú magyar-szlovák énekest már megannyi tehetségkutatóban/vetélkedőben csodálhatta a magyar közönség. Először a 2015-ös Rising Star című műsorban tűnt fel, ahol az előkelő 3. helyet szerezte meg. Nem sokkal később ő lett a TV2 nagysikerű showműsorának, a Sztárban Sztár harmadik évadának a 2. helyezettje. Szerepelt a Nagy Duett-ben Keleti Andrea oldalán, és amire most talán a legbüszkébb, az idei Csináljuk a fesztivált! című zenés showműsort megnyerte, méghozzá Korda György elsöprő sikert arató Lady "N" című slágerével. A sok éneklés mellett a jókedv sem maradhatott ki, Sramek többször is szereplője volt az Ezek megőrültek! című humoros és extrém vetélkedőnek.

A fiatal énekes a Duna TV NYÁR 22 című műsorának adásában nem csak győztes dalát adta elő, hanem mesélt a jövőbeli szereplésekről is. Peter Sramek elárulta, hogy alig 1 hét múlva szülőhazájában, Szlovákiában fog zenekarával koncertezni Chris Norman brit zenész és dalszerző előtt. A teljes beszélgetés itt megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás