promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: folytatódik a Netflix legdrágább filmje, de az egyik főszereplő nem tér vissza
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szürke ember mindenki letaglózott a hihetetlen akciójeleneteivel, így nem meglepő, hogy jön a folytatás.

Július 22-én került bemutatásra Netflixen a Bosszúállók: Végjátékot is készítő Russo testvérek legújabb munkája, A szürke ember, amiben annyi akciójelenet volt, mint három másik alkotásban összesen. A főszereplők, Ryan Gosling és Chris Evans rendesen odatették magukat, hogy adjanak nekünk egy igazán tökös, szórakoztató filmet, és ez tökéletesen össze is jött nekik – mi is imádtuk, a kritikánkból pedig kiderül, hogy pontosan miért:

A Netflix 200 millió dollárt költött A szürke emberre, vagyis így a Russo testvérek alkotása lett a platform eddigi legdrágább filmje, és úgy tűnik, hogy jó befektetés volt ez a streamingóriás részéről, hiszen 92 országban is rögtön a nézettségi lista első helyére ugrott Ryan Goslingék látványos macska-egér játéka – ezek után nem meglepő, hogy komoly döntést hozott a vállalat.

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy jön A szürke ember folytatása, ráadásul Ryan Gosling és a Russo testvérek is visszatérnek – sőt, egy spinoff film is érkezik majd, de arról még nem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy a Deadpool írói, Paul Wernick és Rhett Reese készítik majd el a forgatókönyvet, ami akárhogy is nézzük, több, mint bizalomgerjesztő hír.

Akik látták A szürke embert, azok tudják, hogy Chris Evans miért nem tér vissza, illetve a spinoff kapcsán is sejteni lehet, hogy minden bizonnyal az Ana de Armas által alakított Dani Miranda lesz a középpontban, vagyis a Russo testvérek szépen elkezdik felépíteni a saját kis akció-univerzumukat – ez pedig nem meglepő, mivel A szürke ember alapja egy könyvsorozat, amit Mark Greaney ír.

Ryan Gosling még viccelődött is azzal, hogy mire elkészíti az utolsó A szürke embert is, addigra ő is szürke ember lesz – és ugyan eddig nem volt oda a franchise-okért, most szívesen visszatér, ugyanis imádja a karakterét.

Aki még nem látta a Netflixen A szürke embert, az mindenképp nézze meg, ha teheti, mivel valóban nagyon jó kis akciófilm lett – itt lehet megtekinteni az előzetesét, hátha megjön ettől a kedv hozzá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás