promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vidékiek ostobák, a városiak sznobok? Összecsapnak a magyar emberek, hogy ledöntsék ezeket a sztereotípiákat
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Augusztusban kiderül, hogy a városiak vagy a vidékiek a nyerőbbek.

Vadonatúj vetélkedő indul Magyarországon. A Város vs Vidék egy finn formátum, amit egy ideje már reklámoznak a TV2-n, és most fény derült arra, hogy mikor is indul ez a nagyszabású gameshow. Augusztus 8-tól háromfős csapatok fognak egymással versenyezni, akik nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során.

A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek. Tilla elmondása szerint a nézők nem egy klasszikus vetélkedőt fognak látni, hanem annak egy vígjátékváltozatát.

„Sem Zsolti, sem én nem vagyok kvízmester, így ez a műsor új fejezetet nyit ebben a műfajban. Rengeteget nevettünk a forgatások alatt. Jó volt felfedezni, mennyire sok a hasonlóság a vidéki és a városi élet között. Meglepetten tapasztaltam, hogy a klasszikus sztereotípiák egyre kevésbé működnek”

Gáspár Zsoltinak a Város vs Vidék lesz az első gameshow, amit vezetni fog. A híresség nagyon hálás Tillának és a stábnak a sok segítségért, amit a forgatások alatt kapott.

„Jófej baráti társaságokkal, szimpatikus családokkal ismerkedhetnek meg a nézők augusztus 8-tól. Remélem ők is olyan jól szórakoznak majd, mint mi”

A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.

Így aztán a TV2 népszerű műsorainak szereplői is csapatot alkotnak: jön A Nagy Ő három csinos szereplője, de lesznek Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjei is versenybe szállnak majd. A Dancing with the Stars táncosai és a Zámbó család is verseng a 10 milliós főnyereményért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás