promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál lesokkolt a menyasszony, amikor meglátta az idegen férfit az esküvőn, a leendő férje már futott is neki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő meglepetés.

Az esküvő az élet egyik legszebb napja, mindenki már jó előre felkéeszül rá, a szervezést akr hónapokkal ezelőtt elkezdik, hogy minden apróság a helyén legyen, a legkisebb dolgokat is centiről-centire megtervezik. Az eküvőszervezős cégek ma Magyarországon is aranykorukat élik, mivel nagyon sokan a teljes tökéletességre törekszenek.

Ilyenkor senki nem szeretné, hogy megzavarják a mennyi boldogságukat. Ám sokan ezt az alkalmat várják arra, hogy életük egyik legkínosabb mutatványát végrehajtsák.

Így történt ez egy lánnyal is, aki sztoriját Redditen osztotta meg a nagyközönséggel.

A FemCafé számolt be róla, hogy esküvő botrányba fulladt, még mielőtt kimondták volna a boldogító igent. Ugyanis a lánynak megjelent a régi barátja, szerelme, vagyis az exe, aki korábban, az esküvő napja előtt már többször zaklatta is. A lány végül egy táblával szúrta ki az ismerős idegent, aki nem is volt meghívva az esküvőre.

A táblán pedig az állt, hogy mondj nemet. A leendő férj nem fogta vissza magát, azonnal nekiindult az exnek. Az esküvő botrányba fulladt, és verekedés is kitört.

És, hogy mi a legfurcsább az egészben? Az, hogy az esküvőt így végül lefújták, akkora botrány tört ki az eseményen, már nem is folytatták a ceremóniát. A pár végül egy másik alkalomra halasztotta a boldogító igen kimondását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás