promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 71 évesen a Charly, majom a családban sorozat szuperdokija, akiért fél Magyarország rajongott
Borítókép:  Profimedia/Ralph Schicha
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

16 évad, 221 epizód, Magyarországon még mindig műsoron van a sorozat.

Charly, majom a családban? Valószínűleg minden magyar embernek ismerősen hangzik a cím. A német sorozat ugyanis elképesztő népszerűségnek örvend a mai napig Magyarországon, manapság, aki akarja nézni a széria egyes epizódjait, annak a Prime csatornára kell kapcsolnia. A sorozatot amúgy a ZDF televízió gyártotta, Magyarországon pedig először az M2 meg a Duna Televízió közvetítette.

A 16 évad alatt rengeteg szereplő cserélődött, sőt, a főszerepekben is gyakran váltották egymást a színészek. Már maga a címszereplő doki is több doki volt a sorozatban, mivel az első négy etapban még Ralph Schicha alakította a dokit, majd csak később vette át ezt a szerepet az a színész, akire sokkal többen emlékezhetnek, hiszen 12 évadon keresztül volt az állatmentő doki. Ő Ralf Lindermann volt. Néha még az is megesett, hogy a szereplőváltás minden bejelentés nélkül történt meg, sok néző pedig meglepődött az új színészeken.

Egyiküket a filmben Dr. Philipp Martinnak hívták, míg a másikukat Dr. Maximilian „Max“ Henningnek.

A két színésznek amúgy rengeteg filmes kreditje van, Németországban nagyon sok sorozatban játszottak. Ralph Schicának még Instagram-oldala is van, így nagyon könnyen megnézhetitek, hogy néz ki a színész, akinek valóban van doktorátusa, méghozzá pszichológiából. Tanult az Amerikai Egyesült Államokban is, és külföldön is több ször szerepelt színházakban. Ráadásul ő Arnold Schwarzenegger német hangja is.

Ralph Schica amúgy zenészként is ismert hazájában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás