promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth nyilvánosan csókolózott Hollywood egyik csúcsbombázójával, és elárult egy óriási titkot is
Borítókép:  ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így jött létre a híres csókjelenet.

A 2022-es év egyik legnagyobb mozis dobásának ígérkezett a Marvel-univerzum új alkotása, a Thor-széria legújabb része, A szerelem és mennydörgés című szuperfilm, amelyben újra visszatért Chris Hemsworth és Natalie Portman is, és akit talán a legjobban vártak a rajongók az a film főgonosza, akit bizony Christian Bale játszott, elképesztően elmaszkírozott arccal. A film Natalie Portman miatt is nagyon érdekes volt, hiszen a világsztár jókora izmokat növesztett a forgatásra.

A hír pedig már beharangozónak, bahúzónak is nagy szerű volt.

Natalie Portman 10 hónapot edzett a szerep kedvéért. Most pedig elképesztően néz ki, hatalmas a változás, ha a korábbi filmjeiben nyújtott szerepeit számba vesszük. A színésznő kicsit meghízott, majd izmosodott, eközben pedig rengeteg fehérjeturmixot ivott, és még ennél is több súlyt emelt fel.

És hogy milyen különleges háttérinfó van még a filmhez?

Többek között az, hogy Chris Hemsworth a csókjelent kedvéért egy napig nem evett húst, mivel köztudott, hogy Natalie Portman évek óta vegán, és a vegetáriánus étrendet követi. Pedig Thor egy nap 4500 kalóriát vitt be az edzéseken a film előtt, amelybe rengeteg hús is beletartozott - írta meg a Velvet.

De egy nap kimaradt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás