promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan eltorzult Tom Cruise arca? A rajongók nem térnek magukhoz a döbbenettől
Borítókép:  XPB/Press Association Images/ XPB Images Ltd/Alamy Live News/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ elsőszámú akcióhősének megjelenésétől nem bírnak napirendre térni a rajongók.

Az idei év egyik legnagyobb mozis gurítása volt a nyolcvanas évek egyik ikonikus filmjének folytatása, illetve a legenda továbbvivése. A Top Gun: Maverick elképesztő siker lett a mozikban Magyarországon is, az alkotás a kritikusok elismerését is begyűjtötte, részben azért, mivel a film olyan hangulatot adott, amelyhez hasonló bizsergést az utóbbi években nagyon ritkán éltünk át moziban. Tom Cruise pedig teljes pompájában állt előttünk a filmben, és ami nem mellékes, hogy a Top Gun: Maverick akkora siker lett világszerte, hogy a színész élete legnagyobb bevételét köszönheti neki. Megközelítőleg 5 milliárd forint ütötte a markát,

pluszban pedig azért is jár majd neki pénz, mivel a Top Gun: Maverick elérte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, a színész pedig megegyezett a stúdióval, hogy bizonyos célok elérésénél százalékos jutalom üti a markát.

Tom Cruise-nak tehát remek üzleti érzéke van, amellett, hogy ő korunk egyik legnagyobb akcióhőse, aki már-már az akcióhős szó szinonimájává vált az évtizedek alatt, olyan filmek után, mint a Mission: Impossible-filmsorozat vagy éppen a Különvélemény.

Ám most mégsem erről beszél az internet, hanem arról, hogy Tom Cruise arca szinte felismerhetetlenné változott. Rengeteg hozzászólás érkezett a fotó alá, amelyen Salma Hayek-kel fotózkodnak éppen. Sokan megjegyzik, hogy talán nem is Tom Cruise van a képen, más hozzászólások pedig arról beszélnek, hogy a filmeken mutatott Tom Cruise azért más egy kicsit, mert a CGI technológia segítségével fiatalítanak az arcán.

A fotó, amely ekkora kommentcunamit szabadított a világra IDE kattintva tekinthető meg.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás