promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Sylvester Stallone brutálszexi csaja, akit a mamája csípett fel neki - Az Állj, vagy lő a mamám! sztárja már 73 éves
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még a legendés vígjátékra 1992-ből?

1992-ben elkészült Sylvester Stallone főszereplésével az a vígjáték, amely nagyon kilóg Rocky Balboa és Rambo önéletrajzából, már maga a sztori is, ahogy a filmre felkérték, az sem mindennapos, és van benne rengeteg vicces elem. Konkrétan Arnold Schwarzenegger brutálisan megszívatta Sly-t. A sztorik szerint először Arnoldra gondoltak főszereplőként a rendezők, ám Schwarzenegger nem vállalta, állítólag már a kezdetek kezdetén látta, hogy bizony egy botrányosan rossz filmnek ígérkezik.

Stallonéhoz fordultak a rendezők, aki nem tudott dönteni, de felhívta barátját, Schwarzeneggert, aki azt mondta neki, hogy erősen gondolkodik azon, hogy elfogadja. Stallone nem tudta, hogy a Terminátor már visszadobta azt. Így Stallone elfogadta azt, hogy megelőzze Schwarzeneggert.

A kritikusok szerint ugyan egy nagyon rossz film az Állj, vagy lő a mamám!, de ennek ellenére Magyarországon több százezren imádják, és ha műsorra tűzik, garantált, hogy óriási embertömegeket mozgat meg.

A filmben több ikonikus színész is szerepelt, ilyen volt Sylvester filmbéli szerelme is, a gyönyörű JoBeth Williams, aki később a kamera mögött is kipróbálta magát, és majdhogynem a csúcsig jutott, hiszen a Remény című rövidfilmért Oscar-jelölésben is részesült. 2009 óta pedig a Screen Actors Guild Foundation elnöke.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás