promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően beteg és csavaros sorozatot hoznak nekünk a Stranger Things készítői
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen a Netflixen kerül bemutatásra a Duffer testvérek produkciós cége által készített Death Note széria.

2003-ban indult Óba Cugumi és Obata Takesi Deszu Nóto, vagyis Death Note című mangája, amiből 2006-ban egy hatalmas sikerű anime sorozat is készült, ami pillanatok alatt meghódította a világot. Az emberek teljesen odavoltak a sötét, beteg, furfangos történetért, ami egy Ryuk nevű halálisten által eldobott halállistáról, és annak újdonsült tulajdonosáról szól: a főszereplő egy Light nevű srác, aki a halállistát arra használja fel, hogy titokban, távolról, különböző módszerekkel megölje a rossz embereket, de hamar a fejébe száll a hatalom, így egy L nevű szupernyomozó eltökéli, hogy elkapja őt – az izgalmas, csavaros macska-egér játékuk pedig valóban egészen elképesztő volt, így nem csoda, hogy megihlette a Stranger Things készítőit.

Bejelentésre került, hogy a Duffer testvérek felügyelete alatt készül egy minden bizonnyal élőszereplős Death Note sorozat a Netflix számára, ami a rajongók legnagyobb örömére figyelmen kívül fogja hagyni a 2017-es, szinte mindenki által sárga földig lehúzott, amerikai élőszereplős filmváltozatot.

A Duffer testvérek nemrég csináltak egy produkciós céget Upside Down Pictures néven, ahol igazán érdekes, egyedi filmeket, sorozatokat szeretnének tető alá hozni. Ebben tökéletes partnerre leltek Hilary Leavitt személyében, aki vezetőként állítólag nagyon határozott vízióval rendelkezik, ráadásul mindig támogatja és jó irányba tereli az alkotókat, így sokan szeretnek vele együtt dolgozni – éppen ezért van jó helyen ez az új Death Note projekt, aminek egyelőre még nem ismert a premier dátuma.

Már az is kiderült, hogy az Upside Down Pictures égisze alatt érkezik majd a Stranger Things spinoff sorozata is, amiről egyelőre még szinte semmit sem lehet tudni, de a Duffer testvérek annyit megsúgtak, hogy teljesen más lesz, mint amire számítanánk – izgatottan várjuk.

Sőt, már az is biztossá vált, hogy érkezik a Stephen King-féle A Talizmán adaptációja is, szóval máris rengeteg érdekes projekttel készülnek nekünk a Duffer testvérek és az Upside Down Pictures.

Aki pedig szereti a Stranger Thingset, az mindenképp olvassa el ezt a cikkünket, ugyanis egy olyan teóriáról van benne szó, amitől valószínűleg mindenkinek le fog esni az álla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás