promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra megmutatta formás melleit és combjait a magyar sorozatsztár, és ezzel letaglózta fél Szlovéniát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt egykori Tildája remekül érezte magát a tengerparton.

A Barátok közt című szappanoperában feltűnt Szabó Erika nem tartozik azon színésznők közé, akik szégyellnek a nyilvánosság előtt megszabadulni a ruhájuktól. A 37 éves szépség azonban azt vallja, hogy csak akkor szabad meztelenkedni a színpadon vagy a képernyőn, ha azt a történet indokolja, mert ez nem egy természetes állapot.

A hajdani kedvelt sorozat Tildája 2005-ben az FHM férfimagazin kedvéért (klikk ide) mutatta meg bájait, de a Barátok köztben, illetve az Üvegtigris harmadik részében is láthattuk bugyiban, melltartóban, így többször is megcsodálhattuk formás fenekét és gömbölyű melleit.

„Sok szerepet – külföldit is – adtam vissza azért, mert nem volt benne színészi feladat, csak egy nőt kerestek, akinek szép teste van, és meg is mutatja. Ez a része engem nem érdekel, és lehet, hogy furcsán hangzik, de én ennél szemérmesebb ember vagyok”

– nyilatkozta egyszer a színésznő az Origónak. Elmondása szerint alaposan meglepte, hogy az Üvegtigrisben mennyire felkapta a sajtó és a közönség a pár másodperces fehérneműs jelenetét. Erika pedig az ilyet nem is tartja durva megjelenésnek, nála a teljes levetkőzés volna a vállalhatatlan.

Ezt a határt persze a közösségi oldalain sem lépi túl, de a 41 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalára néha kiposztol egy-két olyan képet, amivel ragyogást csempész be a férfi követői szürke hétköznapjaiba.

A színésznő július legelején a szlovén tengerparton járt, ahol gyorsan megszabadult a melegebb ruháitól. Vadító pink bikinibe bújt, abban élvezte a kellemes napsütést. A hírek szerint csajos hétvégén vett részt, felszabadultan, kötöttségek nélkül örülhetett a nyárnak.

A legmerészebb fotóján egészen csábító pózba vágta magát, a jobb kezét felemelve tette láthatóvá minden porcikáját. A rózsaszín bikinifelsőt szinte szétrobbantották a kerek mellei, míg a mintás alsó rész a formás derekát és combjait emelte ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás