promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: a síron túlról jött üzenet II. Erzsébetnek és az egész brit monarchiának, váratlan állításokat tartalmazott
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy halottlátó számolt be nem mindennapi tapasztalatairól.

Már nagyon régen történt Diana tragikus kimenetelű autóbalesete, ám az egykori hercegné kultusza még erősebb, mint korábban. az újságok és napilapok rendszeresen cikkeznek róla, miközben több dokumentum- és játékfilm is készült az életéről az elmúlt évtizedekben. Diana elkéepsztően népszerű, és most egy brit halottlátó azt állítja, hogy a síron túlról üzent neki. Az üzenet pedig váratlan kijelentéseket tartalmazott, amelyről a Daily Star nyomán a Life számolt be. Az újdonság most az, hogy az üzenetekben a legújabb családtagokról is szó van már.

Deborah Davies most a nyilvánosság előt mondta el Diana üzenetét, és azt is közölte, hogy nem ez volt az első eset, hogy Diana kapcsolatba lépett vele, ám a családtagokkal egyelőre nem találkozott.

Davies elmondta, hogy az 1997-ben, tragikus körülmények között elhunyt hercegné elárulta neki azt is, hogy Harry és Meghan kapcsolatának örül, ugyanis Meghant Markle-t olyan nőnek tartja, aki hozzá hasonlóan erősz személyiség. De nemcsak erről mesélt Davies-nek az állítása szerint, hanem a monarchia jövőjéről is.

A trónöröklés kérdését is firtatta.

A halottlátó elmondta, hogy Diana azt mondta neki, Károly nem akarja átvenni a trónt II. Erszébettől, mivel Kamillával mindketten megvannak jól mostani életükben. Vilmos herceg viszont ambíciózus, és rátermett, tele van ötletekkel, ő lehet az ember, megteremti a kapcsolatot a nép és a brit királyi család között.

Korábbi cikkeinkben már többször is beszámoltunk arról, hogy nemrégiben egy, a brit királyi udvarnál sokáig szolgáló lakáj is azt mondta, hogy Meghan Markle-t részben azért vehette el Harry herceg, mivel nagyon édesanyjára hasonlít. A két nő hasonlóáságát firtató videóból rengeteg kering a YouTube-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás