promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyarország totál le fog sokkolni rajta, olyan brutális baki történt a tévében élő adásban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási baki élő adásban egy igazán komoly téma közepette.

Olyan óriási baki történt élő adásban, amelyre nagyon ritkán kerül sor, szinte csak amerikai komédiákban és vígjátékokban látunk ehhez hasonlót, ha éppen ezen filmek fókusza a média. Ez a jelenet szinte biztosra vehető, hogy az egyik legéksebb darabja lesz azoknak a gyűjteményes, úgynevezett compilation videóaknak, amelyeket nagy hibákról is készítenek. Magyarországon is számos ilyen baki történt az elmúlt évtizedekben, a YouTube-on rengeteg olyan anyag elérhető, ahol bizony összevágták a TV2 vagy éppen az RTL Klub legérdekesebb bakijait.

De ez az ominózus eset most per pillanat a BBC-nél történt meg, a világ egyik legrégebbi múltra visszatekintő televíziójánál, és épp egy olyan téma közepette, amegy Nagy-Britannia egyik legfontosabb belpolitikai történese az elmúlt időszakból.

Tegnap jött a hír ugyanis, hogy lemondott Boris Johnson miniszterelnök, természetesen minden brit médium ezzel a hírrel foglalkozott szinte egész nap.

Azonban a BBC bakija után a lemondás már erről az elképesztő esetről is emlékezetes marad. Tim Willcox-ot, a BBC News műsorvezetőjét ugyanis nagyon váratlanul érte a visszakapcsolás a Downing Street-ről a stúdióba. Nem volt ideje feleszmélni, miközben látszólag nagyon otthonosan érezte magát.

A műsorvezető a pultra feltett lábakkal épp a telefonját nyomkodta, amikor élőben bekapcsolták

(via 444)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás