promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érdemes bent maradni a moziban a Thor: Szerelem és mennydörgés után? Naná!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aki látott már valaha Marvel filmet, az pontosan tudja, hogy meglepetés vár minket a stáblista végén.

Július 7-én kerül országosan bemutatásra a Marvel legújabb dobása, a Thor: Szerelem és mennydörgés, ami a Chris Hemsworth által alakított karakter negyedik saját kalandja. Mi már láttuk az alkotást, amiben minden bizonnyal nem fognak csalódni a rajongók, hiszen nagyon szórakoztató lett, de azért közel sem tökéletes – itt lehet elolvasni a spoilermentes kritikánkat:

Ahogy az a Marvel filmeknél lenni szokott, természetesen most is kaptunk plusz jelenetet, ráadásul kettőt is, így mindenképp érdemes megvárni a stáblista legvégét, hiszen ezek valóban komoly jelentőséggel bírnak az MCU jövőjére nézve.

De akik nem akarnak várni, vagy csak fúrja az oldalukat a kíváncsiság, nekik SPOILERESEN elmondjuk most, hogy mik is történnek a bónusz részekben.

Közvetlenül az első, designos stáblista után azt láthatjuk, ahogy a Thor által komolyan megsebzett Zeusz (Russell Crowe) elkezd beszélni arról, hogy az emberek régen az istenekhez fohászkodtak, de ma már mindenki csak a szuperhősökért imádkozik, ezen pedig változtatni kell – majd határozottan és dühösen kijelenti, hogy az emberek ismét rettegni fognak az istenektől, ezek után pedig megszólítja a láthatóan ideges Herkulest, akit nem más alakít, mint a Ted Lasso című sorozatból ismert Brett Goldstein.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy az istenek hamarosan nagyobb szerepet kapnak a Marvel filmekben, és komoly veszélyt fognak jelenteni hőseinkre.

Miután lement a sima stáblista is, kapunk egy keserédes plusz jelenetet, ugyanis megtudjuk, hogy a végső csata során elhunyt Jane Foster (Natalie Portman) bejutott a Valhallába, ahol a Bosszúállók: Végtelen háborúban meghalt Heimdall (Idris Elba) fogadja őt – vagyis minden bizonnyal visszatérnek még, hiszen nem múltak el, hanem csupán egy másik helyre kerültek.

Itt lehet megnézni a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás