promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andinak olyan sértést vágtak a fejéhez, hogy reagálni is alig tudott rá
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek tényleg bamba, csücsörítős arca volna?

A nők imádják kicsípni magukat, néha különösebb alkalom nélkül is, hogy egy feltűnő ruhával, vad sminkkel emlékeztessék a férfiakat arra, miért is rajonganak értük. Így van ez a sztárokkal is, akiknek a mai, közösségi médiás időkben szinte már tilos slamposan kinézniük.

Tóth Andi olyan videóanyagot posztolt az Instagram-oldalára június legvégén, amelyben ezt a bizonyos csúcsformáját igyekezett bemutatni, ám ezzel sem nyerte el mindenki tetszését. Az énekesnő a megszokott beauty csapatával készült fel egy fotózkodásra, természetesen izgató ruhákban, fantasztikus frizurával és durván odavágó, erős sminkkel.

„Egy bajom van ezekkel a fotózásokkal, vagyis a készült képekkel, hogy alapvetőleg egy kib*szott jó nőt (bocs a kifejezésért, de így van) miért kell úgy kisminkelni, hogy teljesen máshogy nézzen ki, mint valójában… Szép,szép… de ez már nem Ő!”

– fogalmazott meg éles kritikát egy férfi rajongó, amire Andi a szokásos flegma „hagyjál már” válasszal reagált, a követők viszont nem hagyták szó nélkül a „fikázást”. Voltak, akik kifejezetten szakszerűen szóltak hozzá a vitához:

„Igen, gyönyörű Andi smink nélkül is, de szerintem ehhez a fotózáshoz, amit összehoztak most Andin, az egy nagyon visszafogott smink, ami Andi szépségét csak jobban kiemeli. És se több, se kevesebb. És miért kell @tothandi.andee kedvét elvenni ilyen hülye kommentekkel??  Köszi!”

„Nem árt, ha tudod, hogy a fotókon teljesen másképp mutat a smink, mint a valóságban. Többnyire sokkal kevésbé látványos, és sokszor más megoldásokat is kíván. Általános igazság, hogy a fotózásokra használt smink nem kifejezetten jó hétköznapi viseletnek, a hétköznapi smink pedig kevés lesz a képeken. Lehet, hogy valakinek ez sok, de egyénfüggő, hogy ki mit szeret, és mi a stílusa... Nekem pl. tetszik.”

Persze akadtak olyanok is, akik a posztot egy jó kis piszkálódásra használták fel:

„Szép a fotó, csak ne mindig azt a bamba, csücsörítős arcot hozná!!”

És az eredeti kritikát megfogalmazó férfi sem hagyhatta szó nélkül az őt ért támadásokat:

„Látom, itt sokan értették a lényeget… Nem Andival van a gond, hanem a sminkkel… miért kell, ha valaki természetesen szép? Örüljön neki, és mutassa meg magát természetes szépségében, ne egy sminkes által kreált maszkban, mert attól nem lesz senki szebb, csak jó az álarca... ennyi!”

Végül alighanem annak a hozzászólónak van igaza, aki a webes perpatvar lezárásaként csak ennyit fűzött az egészhez:

„Ha ilyen testem/fejem lenne, én is sz*rnék rá, kinek mi tetszik. Nekem jó, azt csőőő! Csak így tovább, baby!”

Andi egyébként aligha vehette szívére a dolgot, hiszen három napra rá már a marosvásárhelyi Vibe Fesztiválról küldött magáról néhány „rosszkislányos” fotót és videót, a szokásos színpadi átéléssel mozgatva a tömeget.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás