promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a magyarok egyik kedvenc sorozatának, a Cobra 11-nek a főszereplője, elképesztő a változás
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő volt az a szereplő, akire mindenki emlékszik Magyarországon.

Elképesztő, de már 1996-tól láthatták az emberek az egyik leghosszabb német sorozatot, a Cobra 11-et, amely Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendett. A széria pedig nemrégiben fejeződött be, korábban azért is írtak róla olyan sokszor. Összesen 25 évig volt a képernyőn a széria, ez pedig valami elképesztő szám.

A sorozatban volt egy szereplő, aki mindegyik részben szerepelt, ő volt Erdoğan Atalay, a Cobra 11 ikonikus színészer. Ő az autópálya rendőrség egyik oszlopos tagja volt, a szériában Semir Gerkhan-nak hívták.

Atalayt Németországban a színházi világból is ismerik, ám Magyarországon legfőképp a Cobra 11-ből lehet ismerős az embereknek. 1966-ban született Nyugat-Németországban, az akkor még megosztott Németországban. A színészet már kamasz korától érdekelte, de a művészet több ágában is megfordult, később többek között beiratkozott a hamburgi zenefőiskolára is.

A Cobra 11 amúgy az egyik legköltségesebb európai sorozat volt, elképesztő látványelemekkel. Magyarországon sokáig az RTL Klub-on tekinthettük meg a részeket, majd a sorozat átkerült a Cool-ra.

Így néz ki most az 55 éves sztár, fel sem ismered, ez szinte biztos:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás