promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hír érkezett a Stranger Things 4. évadjának utolsó részéről, pedig korábban nem erről volt szó
Borítókép:  ©Netflix/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utolsó rész nagyon-nagyon hosszú lesz, pedig annál rövidebb lesz, mint arról korábban jöttek hírek.​

Még pár nap van hátra, és a Netflix elérhetővé teszi a Stranger Things 4. évadjának utolsó két részét a repertoráján, világon százmilliók, Magyarországon pedig százezrek várják már tűkön ülve az epizódokat, amelyek a beharangozók szerint elképesztően nagy fordulatokat hoznak majd, valószínűleg tragédiák is történni fognak majd a képernyőn, és megeshet az is, hogy egy-egy kedvenc szereplőnktől örökre búcsút kell majd vennünk. Bár a fordulatokról eddig csak pletykák vannak, szóval be kell látnunk, hogy a rengeteg képkocka-kimerevítés ellenére nagyjából nem láthatunk semmit előre.

Azt viszont nemrég elárulták, hogy milyen hosszú lesz az utolsó rész, amelyben minden szál összefut majd Hawkinsban, és amelyben Millie Bobby Brown-éknak a sorozat eddigi legerősebb főgonoszával kell majd szembeszállniuk, hogy megmentsék kicsit mikrokozmoszukat, és feltehetően már a világot is.

Korábban szélsőséges becslések szerint még arról is volt szó, hogy az utolsó rész akár még a 3 órát is meghaladhatja, majd jöttek a konzervatívabb feltételezések, amelyek már úgy számoltak, hogy a 2 óra 30 percet is túlszárnyalhatja. Tehát meglehetősen hosszú lett volna, majdhogynem két egész estés mozifilmet is magában foglalt volna. Ám úgy tűnik, hogy ennyire nem nyújtják túl, a Gamesradar értesülései szerint ugyanis 2 óra 19 perc lesz „csupán” az utolsó epizód.

Az utolsó részt megelőző 8. epizód pedig 1 óra 25 perc körül lehet, tehát ez a rész folytatja a 4. évad hagyományát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás