promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham csúnyán lebuktatta magát - Kiderült a nagy titok, erre várt a fél világ?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük, hogy Jason Statham nem trollkodott, ugyanis nagyon boldoggá tette a rajongóit.

Jason Statham egy igazi unikornis, ugyanis talán ő maradt az egyetlen olyan akcióhős, akinek a filmjei még mozikba kerülnek, és nem egyből a DVD-s kosarak aljára. Ez manapság igazán nagy teljesítmény, hiszen a régi típusú, kőkemény, mókás egysorosokat puffogtató hősök ideje sajnos lejártnak tűnik, de ő mégis folyamatosan bebizonyítja, hogy a közönségnek van még igénye az ilyen jellegű karakterekre és alkotásokra – persze minőségtől függően.

Jason Statham a Halálos iramban-széria rosszfiújaként is olyan remek munkát végzett, hogy a készítők megváltással jutalmazták Deckard Shaw figuráját, és végül barátként hozták vissza – sőt, még Halálos iramban: Hobbs és Shaw címmel egy nagy sikerű spinoff filmet is kapott, amiben a Dwayne Johnson által alakított Hobbs volt az őt folyton oltogató partnere.

Vin Diesel nagyon összeveszett Dwayne Johnsonnal, aztán a Halálos iramban: Hobbs és Shaw sikere csak tovább frusztrálta őt, de még ennek ellenére is megkérte A skorpiókirály sztárját, hogy térjen vissza a Halálos iramban nagy fináléjára, a két filmre bontott 10. részre – Dwayne Johnson nemet mondott erre, így Jason Statham szereplése is kérdésessé vált, pedig ő korábban rendesen megfenyegette már az alkotókat, hogy hozzák vissza a karakterét:

Nos, úgy tűnik, hogy végre megnyugtató hírt kaptak Jason Statham rajongói, ugyanis a folyton morcosnak tűnő színész könnyen lehet, hogy lebuktatta magát, ugyanis megosztott most egy közös forgatási képet Tyrese Gibsonnal, aki természetesen Romant alakítja a Halálos iramban-szériában – vagyis minden bizonnyal Deckard Shaw is benne lesz a 2023. május 19-én érkező 10. részben, ez pedig sokak számára hatalmas örömhír.

„Jó látni téged testvérem!!”

– írta Jason Statham a poszthoz.

Persze ez még nem jelenti azt, hogy Jason Statham valóban visszatér Deckard Shaw-ként a Halálos iramban 10.-ben, de az biztos, hogy hatalmas trollkodás lenne a részéről kirakni Tyrese Gibsonnal egy fotót, ha nem azt akarná ezzel jelezni, hogy így van – szóval reméljük, hogy tényleg szerepelni fog a nagy fináléban, hiszen nélküli nem lenne az igazi.

Itt lehet megnézni Jason Statham bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás