promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak A mi kis falunk 6. évadának legviccesebb bakijai
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vicces bakivideókkal búcsúzunk Pajkaszegtől.

Múlt héten véget ért A mi kis falunk 6. évada. Az RTL Klub falus sorozata egy ideig nem igazán produkált kielégítő számokat, de aztán magához tért, és ismét a nézettségi toplisták első felében tudott maradni. Látva a 6. évad utolsó epizódját, számíthatunk arra, hogy a csatorna hamarosan berendeli a 7. szezont, de tekintve, hogy mind ez idáig ez nem történt meg, biztosra vehetjük, hogy idén már nem fogunk visszatérni Pajkaszegre.

A 6. évad is izgalmas történetszálakat, fordulatokat, és új karaktereket hozott. Új szereplőként csatlakozott a stábhoz például Peller Anna, aki a falu orvosát játssza, de az évadzáróban Kovács Áron is szerepet kapott, mint egy vetélkedő műsorvezetője.

Az RTL Klub több extra videót készített A mi kis falunk 6. évadához is, az egyik ilyen extra tartalom a bakiparádék voltak, amit minden héten az aktuális epizód után, a sorozat RTL-es honlapján tettek közzé. Ezekben a videókban mindig belepillanthattunk az adott epizód forgatási munkálataiba, azokat a felvételeket láthattuk, amelyek valamilyen oknál fogva nem sikerültek.

Mi most összegyűjtöttük az utolsó 5 epizód bakivideóját, hogy egy helyen tudjátok megnézni őket, és ezzel tudjatok határozatlan időre búcsút venni kedvenc falus sorozatotoktól.

6. évad 16. rész - Schmied Zoltán fogta a fejét Reviczky Gábor bakijától

6. évad 17. rész - Pokorny Lia leköpte Sodró Elizát forgatás közben

6. évad 18. rész - Ilyen, amikor Bánki Gergely összekeveri a szerepeket

6. évad 19. rész - Szabó Győző és Nagy Sándor bármikor improvizálnak

6. évad 20. rész - Peller Anna mellett nem lehet kibírni nevetés nélkül

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás