promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs tovább: Vilmos herceg és Katalin hercegné váratlan döntést hoztak, amely mindent megváltoztat
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ok pedig éppen az ellenkezője annak, amiért Meghan Markle és Harry herceg elköltöztek régi otthonukból.

Amióta Meghan Markle és Harry herceg elköltöztek a brit királyi család tagjainak közeléből, azóta mindig valamiféle negatív kicsengése van annak, ha a királyi család kapcsán költözésről beszélünk. Pedig ez egy nagyon is megszokott dolog. A Cambridge-i hercegi pár már nagyon régóta nézegetnek maguknak új otthont, méghozzá azon a területen, Windsorban, ahol a család nagy része lakik, hogy mindenkihez közelebb kerüljenek, főleg pedig II. Erzsébethez, akinek az elmúlt időszakban rengeteg mozgásszervi panasza volt, így pedig nagyon sok hivatalos eseményét is le kellett mondania.

Sőt, még a tiszteletére rendezett platina jubileumi ünnepségeken sem tudott résztvenni minden fontos ceremónián.

Vilmos és Katalin herceg hosszú keresgélés után végre megtalálta az ideális lakóhelyet a családjuknak, ez pedig nem más, mint a királyi család gigantikus windsori birtokon található Adelaide Cottage, amely egy igazán impozáns ház. A hercegi pár olyan otthont keresett magának, amelyet nem kell felújítani, hogy az adófizetőkre így se nehezedjen plusz teher a költözés miatt.

Az Adelaide Cottage egy kisebb kastélynak is megfelel, normális méretekkel.

Korábban a szakértők már beszéltek erről a változásról, és elmondták, hogy ez a lépés valószínűleg azt jelenti, hogy a család és a monarchia életében sokkal magsabb rangot kívánnak majd betölteni a közeljövőben.

Így néz ki az épület:

Érdekelnek még érdekességek a királyi családról?

(via Travelo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás