promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki ez az idétlen, de cuki srác, és ki az a bombanő a Penny reklámjában?
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hetek óta szerepelnek a médiában, sokaknak megoszlik róluk a véleményük.

Hetek óta fut a tévében és a közösségi médiában a Penny Market rendhagyó reklámkampánya. A félperces filmecskék egy képzeletbeli hírstúdiót imitálnak, amelyben a Bea nevű házigazda gyorsan átadja a szót Ottónak, a száguldó riporternek, aki mindig valamilyen érdekes újdonságról számol be az egyik áruházból.

A reklámot sokan bugyutának és irritálónak tartják, amely nem rendelkezik semmiféle mondanivalóval. Mások viszont értékelik az újszerű megoldásait, illetve a két szereplő körül már népes rajongótábort alakítottak ki.

A hirdetések szereplőiről viszonylag kevés információval szoktunk rendelkezni, hiszen a nézők általában fizetett statisztákként könyvelik el őket. Ebben az esetben viszont rutinos megjelenőkről van szó, akiket máshonnan is ismerhetünk.

A stúdióból bejelentkező Beát a web népe Zsiros Annaként azonosítja, aki 16 évesen kezdett el modellkedni, bár sokáig nem igazán érdeklődött a kifutó világa iránt. Később aztán olyan világmárkákkal dolgozhatott együtt, mint a Swarovski vagy a Rexona.

Az igazi kedvenc viszont kétségkívül a szemüveges Ottó, aki kisfiús bájával alighanem sok lányos anyuka kedvence lenne. Őt a színész Csiby Gergely formálja meg, aki 2016 óta van a pályán, és egyebek mellett A Pál utcai fiúk című musicalből ismerheti a színházba járó közönség.

Az alkalmanként rendezőként is tevékenykedő fiatal művész neve nemrég egy botrány kapcsán is előkerült. Eszenyi Enikő 2020-ban távozott a Vígszínház igazgató székéből, miután több kollégája is kifogásolta a velük szembeni viselkedését. Idén januárban Csiby Gergely is megszólalt erről, így nyilatkozott az Indexnek:

„A Vígszínházból 2019-ben jöttem el, magamtól. Eszenyi Enikő májusban ült le velem tárgyalni a következő évadról, és én azt éreztem, jobb, ha elmegyek onnan. Nem tudtunk beszélgetni. Ő nem embernek látott engem, hanem egy szobanövénynek. Májusban felmondtam, pedig akkor már minden színháznak megvolt a terve a jövő szezonról. De inkább a bizonytalant választottam”

- mesélte a színész, aki ezek szerint megtalálta a helyét, és az ország azon része előtt is ismertté vált, akik nem rendszeres színházba járók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás