promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fordulat: Meghan Markle és Harry herceg hamarosan bejelenthetik, hogy itt a vége - egy informátor kitálalt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb nem várt fordulat, pedig úgy tűnt, hogy felfelé ível majd a kapcsolat.

Harry herceg és Meghan Markle nagyon sokáig nem látogatott haza Nagy-Britanniába, csupán az Invictus Game volt az az esemény, amely előtt "beugrottak" a brit királyi családhoz a Buckingham-palotába. Akkor a herceg és a hercegné Vilmos herceggel és II. Erzsébettel is találkozott. Majd a platinajubileumi ünnepségek során jött össze újból a család, akkor a kis Lilibetet is közösen ünnepelték.

Bár őfelsége közös fotót nem engedett a nagy találkozásról.

Meghan Markle és Harry feltűnése Nagy-Britanniában arra is jó volt, hogy a sajtó rengeteg cikkben foglalhassa össze, vajon a gesztusokból és a találkozásokból mire lehet következtetni, a család tagjai között milyen kapcsolat van éppen. Illetve a szakértők azt is vizsgálták, hogy a hercegi pár gesztusai miről árulkodnak, milyen kapcsolat van kettőjük között. Korábban amúgy már pletykának bizonyuló híresztelések érkeztek arról is, hogy Meghan és Harry házassága válságban lehet, a szakítás szélén táncol.

A Daily Star nyomán a Blikk ír arról, hogy Meghan Markle és Harry herceg most annyira megsértődött Vilmos hercegen és Katalin hercegnén, hogy ténylegesen fontolóra vették, hogy itt a vége, és hátat fordítanak a királyi családnak. Ebben pedig az is megerősítette őket, hogy Vilmos és Katalin nem vett részt a kis Lilibet születésnapi partiján, és csupán egy nagyon kurta kis Twitter-üzenetben köszöntötték fel a csöppséget.

Vilmos és Katalin a születésnap helyen Wales-ben vettek részt egy hivatalos eseményen.

Egy informátor pedig ezzel kapcsolatban azt állította, hogy ez megerősítette bennük, hogy soha többet ne térjenek vissza az Egyesült Királyságba.

Ráadásul az a kéynelmetlen meglepetés is érte Meghan és Harryt Nagy-Britanniában, hogy a Szent Pál-székesegyház előtt kifütyülték őket, erről pedig több videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás