promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Obi-Wan mester, azaz Ewan McGregor csúcsbombázó felesége, a dögös Mary Elizabeth Winstead
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ewan McGregor ikonikus szerepeket tudhat magáénak.

Megérkezett a Csilagok háborúja-univerzum új sorozata a Disney+-on, az Obi-Wan Kenobi, amely új szintre emelte a Star Wars-élményt, és hosszú évek kínlódása után valami elképesztő menő dolgot hozott be az univerzumba. Ewan McGregor pedig úgy tért vissza közénk Obi-Wan Kenobiként, mintha egy pillanatra sem ment volna el. A széria Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend, és még mindig tartogat óriási meglepetéseket a rajongók számára.

Ewan McGregor közben már arról is nyilatkozott, hogy szívesen elkészítené a második évadot is. Az első évad amúgy a Sithek bosszúja című epizód után 10 évvel játszódik, és a Disney egyelőre minisorozatként kezeli, így nem biztos, hogy készül belőle majd újabb évad, ám Ewan nyitva hagyta az ajtót.

Ewan McGregornak amúgy a magánéletében is komoly változások történtek az elmúlt időszakban, 2022-ben például újra megházasodott, és elvette Mary Elizabeth Winstead színésznőt, akit Magyarországon elsősorban a Die Hard negyedik részéből, illetve a Grindhouse - Halálbiztos, vagy éppen a Végső állomás harmadik részéből ismerhetnek. McGregor és Winstead még a Fargo-sorozat forgatásán ismerkedtek meg.

2021-ben pedig megszületett első gyermekük is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás