promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így él most a Barátok közt egyik legnagyobb sztárja, nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné őt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki emlékszik rá, még a fiatalabb generáció is.

Magyarország egyik legikonikusabb sorozata volt az RTL klub-on futó Barátok közt, amelynek nemrégiben lett vége a csatornán, ám az ismétléseket június elsejétől mindenki láthatja a tévében. A széria elképesztő mennyiségű részből áltt, összesen 10 ezer 455 epizód készült el belőle, és miközben a Mátyás tér lakói felcseperedetek, megörekedtek, új lakók költöztek be, és régiek költöztek ki, generációk cseperedtek fel, akiknek mindig volt egy közös témájuk,

a Barátok közt.

Azóta természetesen mindenkit sokkal jobban édekel, hogy mi let a sorozat régi és új színészeivel. Nemrégiben több portál is foglalkozott Szőke Zoltánnal, vagyis Berényi Miklóssal, aki kicsit visszavonult a nyilvánosság elől, most vidéken él, Erdőkertesen, ahol a helyi művelődési házat igazgatja minden erejével. A színész arról is vallott, hogy hosszú ideig vívódott, míg kilépett a sorozatból.

Most a sorozat egy másik híres színésze, Dósa Mátyás szólalt meg a 95.8 Sláger FM-en. A színész elmondta, hogy örül, hogy részese lehetett a Barátok köztnek, de a szíve mindig a színház felé húzta. Azt sem titkolta, hogy volt olyan időszak az életében, amikor amikor túlhajszolta magát, a stressz csökkentése végett pedig pszichológushoz is fordult.

Mint elmondta:

"Gyerekkorom óta néptáncoltam, szerettem énekelni is, így amikor az egyik színház énekelni és táncolni tudó fiatalokat keresett, jelentkeztem. Aztán jött az Operett, a József Attila Színház, majd a Madách és azóta sincs megállás"

De vajon mennyire emlékeztek még az ikonikus mozzanatokra?

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás