promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle bugyija teljesen kilátszódott egy nyilvános eseményen, még videó is készült erről
Borítókép:  Profimedia - illusztrációa
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle-ről rengeteg sorozat elérhető YouTube-on is, van olyan, amelyik a mellényúlásait veszi számba.

Meghan Markle-lel tele van a sajtó már hónapok óta, mióta Harry herceggel karöltve látványosan szakítottak a királyi családdal és brit királyi tradíciókkal, majd a pár egy jó darabig vissza sem látogatott II. Erzsébethez Nagy-Britanniába, ám a platinajubileumi ünnepségeken újra résztvettek, sőt, még az is megesett, hogy Harryt és Meghant kifütyülték a Szent Pál-székesegyházból kijövetel alkalmából.

A sajtó a pár minden mozdulatát és öltözékét leste, és persze rövid időn belül mindenből cikket kerekítettek. Kevesen tudják, de Meghan Markle-nek az elmúlt években meglehetősen sok bakit rótt fel az internet az öltözködési stílusát illetően, így nem is meglepő, hogy mindenki most is arra volt kíváncsi, hogy a hercegné miben fog megjelenni.

Sokan tiszteletlenségnek veszik Meghan öltözködésbeli szabályszegéseit.

Ám így nagyon sokan akadnak, akik Meghan stílusát laza újításnak veszik, amely üde színfolt a brit királyi család merev szabályai közepette. Így pedig nagyon sokszor foglalkoznak Meghan ruháival, természetesen jönnek ilyenkor, hogy a bakikat is számba veszik. 

Megesett például, hogy Meghan kabátján, a sliccelésnél rajta maradt az öltés, a fekeete kabáton a fehér vonalak pedig meglehetősen hangsúlyosak voltak. Legtöbbször mégis a ruha alól vagy éppen azon keresztül hangsúlyosan kilógó melltartók miatt veszik el a hercegné öltözködését. 

De még az is megesett Meghannal a Fidzsi-szigeteken, hogy a napsütésben a Givency szoknyája alól kilátszik majd a kék bugyija is.

A Things Celebrity videójában rengeteg Meghan Markle "öltözködési bakit" láthattok:

(Forrás: RTL.hu, Glamour)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás