promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő dolog derült ki a Joker folytatásáról, teljesen kiakadtak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük, hogy csak egy elkésett áprilisi tréfa, amit most elkezdtek pletykálni a Joker második részéről.

2019-ben az év meglepetéssikere volt a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker, hiszen 2 Oscar-díjat nyert, ráadásul több mint 1 milliárd dollárt telmelt csak a mozikban világszerte – pedig nem egy tipikus képregényfilmről van szó, hanem egy mély, kényelmetlen karakterdrámáról, aminek történetesen Batman főellensége a főszereplője.

A hatalmas bevételt látva nem csoda, hogy a stúdió egyből zöld utat adott a folytatásnak, aminek már el is készült a forgatókönyve Joker: Folie à deux (vagyis Joker: két ember közötti őrültség) címmel, amiben természetesen Joaquin Phoenix is visszatér – legalábbis erre utalnak a jelek, hiszen felkerült a netre egy kép, amin épp a film forgatókönyvét olvassa.

Viszont vannak olyan hírek is, amik nem feltétlenül ennyire kellemesek, ugyanis meglepő módon úgy tűnik, hogy a Joker második része egy musical lesz, amiben Lady Gaga alakítja Harley Quinnt.

Első hallásra lehet, hogy sokan csak egy rossz tréfának vélik a dolgot, hiszen elég távol áll a karakterdrámától a musical, de könnyen lehet, hogy valóban van alapja a pletykának, mivel az író/rendező, Todd Phillips van annyira kiszámíthatatlan, hogy tánccal és dalolászással akarjon kontrasztot állítani a sötét, komor első részhez.

A rajongók többsége persze rögtön kiakadt a hír hallatán, hiszen ez elég váratlan fordulatról van szó, viszont többen is voltak, akik Lady Gaga miatt izgatottak lettek, mivel ő egy remek színész és énekesnő, így biztos, hogy beleadna apait-anyait annak a karakternek az eljátszásába, amit Margot Robbie tett híressé.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mennyi alapja van a musicales dolognak, illetve az sem derült ki, hogy mikor érkezik a Joker folytatása – de addig is mindenki hangolódhat az első rész táncos jelenetével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás