promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix hiánypótló sorozattal jelentkezik: hogyan építsünk szexszobát otthon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kérdés, hogy a célközönség nem lesz-e túl prűd ehhez a témához.

Robbanásszerű fejlődésen ment keresztül a Netflix streamingszolgáltató az utóbbi években. Alighanem azon kevés cégek közé tartozik, amelynek kifejezetten jót tett a globális koronavírus-járvány, hiszen a hosszú karanténok alatt átalakultak a médiafogyasztási szokások.

Az 1997-ben alapított, de csak a 2010-es években robbantó Netflix egy ideje arra is költ, hogy saját gyártású sorozatokkal tartsa meg közönségét. Kifejezetten versenyképes a nagy filmstúdiókkal, és általában remek ötletekkel rukkol elő, így a siker többnyire nem marad el.

Ki tudja, mi lesz a sorsa a legfrissebb szériájának, amely július 8-án debütál a szolgáltatónál. Ez a nem túl talányos How To Build A Sex Room (vagyis: Hogyan építsünk szexszobát?) címet viseli, és pontosan arról fog szólni, amire mindenki gondol.

A házfelújító, lakás-átalakító műsorokat nagyon sokan kedvelik, de a műfajt most először töltik meg pikáns tartalommal. Kérdés, hogy a célközönség nem lesz-e túl sznob, prűd és konzervatív ennek befogadásához.

A széria házigazdája Melanie Rose belsőépítész lesz, aki sok mindent ígér a fényűző, fülledt hálószobáktól a lépcső alatt kialakított kínzókamrákig. A hölgynek van ebben tapasztalata, hiszen gyakorló szakemberként rengeteg pár efféle kívánságát teljesítette már.

„Amikor az emberek meghallják a szexszoba kifejezést, akkor rögtön a szex szóra koncentrálnak. Ehhez pedig piszkos, gusztustalan tartalmakat társítanak, pedig a szexszobák egyáltalán nem gusztustalanak”

– magyarázta Melanie, aki mindig is gyönyörű belső terek kialakítására törekedett, így most is ez lesz a legfontosabb célja. Ha pedig egy fürdőszobába fekete kádat kell helyeznie, a falra pedig szexjátékokat kell aggatnia – nos, ettől sem retten vissza, ha ez a megrendelők kívánsága, akik így próbálják felpörgetni a szexuális életüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás