promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise 20 évvel fiatalabb barátnője egy igazi csúcsbombázó, még Amerika kapitány fejét is elcsábította azonnal
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Állítólag éppen a szakítás szélén táncolnak.

A Misson: Impossible-filmek és a Top Gun sztárja újra karrierje csúcsán van, a Top Gun 2 akkorát szólt, hogy három nosztlagiavonat is elindult a premier alatt. A film Magyarországon is rendkívül népszerű, a róla szóló kritikák jobbára dicsérik az alkotást, amely a kilencvenes évek egyik ikonikus filmjének a folytatása, olyan ikonikus színészekkel, mint például Tom Cruise.

Tom Cruise állandóan a képernyőn van, mindig látjuk őt, és valószínűleg minden nap találunk a tévében is olyan filmet, amelyben éppen Tom Cruise hősiessége kell ahhoz, hogy a világ elkerüljön egy újabb potenciális apokalipszist vagy kataklizmát.

De vajon mi a helyzet Tom Cruise szerelmi életével?

Kevesen tudják, de a színész párja már évek óta Hayley Atwell, akit igazából rengeteg filmben láthattunk már (többek között a Marvel Amerika kapitányában is, hiszen ő Carter ügynök), csak lehet, hogy a nevét nam tudjuk vagy azt, hogy ő Tom Cruise barátnője. Ám úgy hírlik, hogy a sztárpár újra a szakítás útjára lépett a napokban, és barátokként folytatják tovább. A hír kapcsán a Blikk a Sun brit bulvárlapra hivatkozik, amely először írt arról, hogy Tom Cruise újra szingli lehet.

A két színész amúgy már korábban is szakított egymással egyszer, ám útjaik akkor újra egymásba gabalyodtak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás