promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúznak az RTL Klub sikerműsorai
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszer minden véget ér.

Hamarosan elkezdődik a nyári műsorrend az RTL Klubnál is. Június közepén két sikerműsoruk is véget ér. A Konyhafőnök 9. évada május 2-án indult el a csatornán, és ahhoz képest, hogy évente két ilyen műsort is képernyőre tűz az RTL Klub, úgy tűnik, a nézők nem tudnak ráunni a konyhában robotoló civilekre és hírességekre. A Konyhafőnök aktuális évada is szép nézettséggel fut, de hamarosan búcsút kell intenünk a gasztro reality-nek.

A Konyhafőnök 9. évadának 35., egyben utolsó adása június 17-én, pénteken 20 órakor lesz látható.

Azonban utána sem maradunk finomságok nélkül, hiszen június 20-án jön A Konyhafőnök édesszájú kiadása, a Mestercukrász 2. évada, amit ezúttal is Liptai Claudia fog vezetni.

Nem csak A Konyhafőnök, de az RTL Klub legnépszerűbb sorozata, A mi kis falunk 6. évada is hamarosan véget ér. Az aktuális évad befejező részét június 18-án, szombaton 20 órától láthatjuk.

A vetélkedő címet viselő utolsó részben Répa Árpád méltán nem elismert ezermesterből zenebohóc lesz, és elmuzsikálja Zsolt kaucióját. Nelli tévés vetélkedésének drukkol a kocsma közönsége. A vetélkedő legfogósabb kérdése, hogy ki az igazi paraszt? Az Orvosnő beköltözik, és egyetlen vágya az ágya. Aztán minden jó, ha jó a vége, és ez különösen igaz a pálinka hatására.

Bár egyelőre nem jelentették be A mi kis falunk 7. évadát, minden bizonnyal folytatódik a sorozat, hiszen mostanra az ország kedvenc falus szériája lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás