promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg totál felismerhetetlenné tette az arcát, még Nagy-Britanniában sem ismertek rá az utcán
Borítókép:  (Images/Polaris) Picture Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álruhában járta Londont.

Az elmúlt napokban II. Erzsébet platina jubileumától, valamint Harry herceg és Meghan Markle hazalátogatásától volt hangos a sajtó. A fő szálak mellett ugyanis nagyon sok kis apró mellékszál is elég izmos sztorivá dagadt a napokban. Ilyen például Meghan Markle és Harry kislányának, a kis Lilibetnek a találkozása őfelségével, amely majdnem kamerák előtt történt meg, így pedig a publikum is láthatta volna azt a nagy pillanatot, amelyre már közel egy éve vár a világ.

Ám II. Erzsébet ezt váratlanul megtiltotta, több forrás ezt azzal indokolta, hogy őfelsége nem akarta, hogy a képekkel telítsék az amerikai újságokat.

Közben nagyon sok cikk született arról is, hogy Vilmos és Harry hercegek, valamint Katalin hercegné ás Meghan Markle milyen kapcsolatban állank egymással per pillanat, momentán.

Az ünnepeknek és a nagy ceremóniáknak azonban vége, sokan pedig talán arra gondolta, hogy egy időre most eltűnnek majd a brit királyi családról szóló híre az újságokból, merthogy egyáltalán nem lesznek. Ám ez nem így történik, mivel például most Vilmos herceg álruhát öltve ment a nép közé Londonban.

Nem is kellett hozzá sok ruhadarab, és a hercegre totál nem ismertek rá az alattvalók. Amikor azonban ráismertek, azonnal körülvették az emberek.

Vilmos herceg ugyanis egy baseball-sapkát öltött, és utcai újságárusnak állt az egyik legnépszerűbb angol jótékonysági újság, a The Big Issue csapatánál egy napra - írja az Index a DailyMail nyomán. A herceg piros mellényt és sapkát is öltött.

Íme a felvétel az álruhás Vilmosról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás